Αυτοκτονία ηλικιωμένης που δεν ήξερε αν θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή Παπανδρέου


Η σωρός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο τα ξημερώματα. Τη βρήκαν νεκρή με το κάδρο του Ανδρέα Παπανδρέου στα χέρια.


Ένα μακάβριο θέαμα αντίκρισαν χθες οι άνδρες του νοσοκομείου στις 6 το πρωί στο Χωριό. Μια 86-χρονη γυναίκα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, καταναλώνοντας ένα πακέτο ντεπόν ανακατεμένο με ανάμα. Ο γιος της, με τον οποίο ζούσε το τελευταίο διάστημα ξυπνώντας το πρωί να πάει στη δουλειά, βρήκε τη μητέρα του καθισμένη στον καναπέ με τη φωτογραφία του Αντρέα Παπανδρέου στην αγκαλιά. Δεν άργησε να αντιληφθεί πως ήταν νεκρή. Αμέσως ειδοποιήθηκε το νοσοκομείο, οι άνδρες του οποίου βρέθηκαν αμέσως στο σπίτι και επιβεβαίωσαν το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αδικοχαμένη γυναίκα βρισκόταν σε απόγνωση το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου. Όπως μας εξομολογείται ο γιος της, η μητέρα του υπήρξε φανατική υποστηρίκτρια του Αντρέα, (σ.σ πατέρα του Γιωργάκη) και συνεπώς ένθερμη ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ. Η απόφαση του Γιώργου να φτιάξει δικό του κόμμα, την έφερε σε απόγνωση αφού πλέον υπήρχε ένα τεράστιο δίλημμα για τις εκλογές: Να ψηφίσει το κόμμα της καρδιάς της, ή να στηρίξει τον γιο του αγαπημένου της πολιτικού. Δυστυχώς όμως, η απελπισία την έφερε στο θάνατο. Μη μπορώντας να βγάλει άκρη έδωσε τέλος στη ζωή της φέρνοντας θλίψη στους δικούς της και στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ, που υπολόγιζε πολλά στη ψήφο της.

Δεν υπάρχει ενημέρωση για την κηδεία αλλά η ταφή της θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα με το κάδρο του Ανδρέα, αφού ακόμα δεν έχουν καταφέρει να το ξεκολλήσουν από τα χέρια της. Τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και το Κίνημα, ενδιαφέρθηκαν να καλύψουν τα έξοδα ως ελάχιστο φόρο τιμής στην αδικοχαμένη ψήφο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια