Κατηγορίες από πελάτες σε υπάλληλο καφετέριας για υποκλοπή στα πατατάκια


Τα συνεχή φαινόμενα μειωμένης δόσης πατατακίων, προκάλεσαν την αντίδραση των τακτικών θαμώνων της δημοφιλούς καφετέριας που ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά εναντίον της υπαλλήλου.


Το τελευταίο διάστημα, όλο και συχνότερες είναι οι εντάσεις σε πασίγνωστη καφετέρια της πόλης, που κυρίως επικεντρώνονται στα συνοδευτικά πατατάκια που προσφέρονται στους πελάτες. Σύμφωνα με διαμαρτυρίες, η σερβιτόρα της καφετέριας δεν προσφέρει την καθορισμένη ποσότητα, αλλά πολύ λιγότερα πατατάκια, ενώ τα υπόλοιπα τα καταναλώνει η ίδια. Οι πελάτες κάνουν λόγο για κατάχρηση της θέσης και εκμετάλλευση της καλής τους διάθεσης. Όπως εξομολογούνται στη σελίδα μας, τα πατατάκια ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου, αφού η συγκεκριμένη υπάλληλος έχει προβεί σε παρόμοιες ενέργειες και στο παρελθόν.

Δεν είναι μακριά η εποχή που είχαν εκδηλωθεί παράπονα για τα ριγέ καλαμάκια που έφερνε η σερβιτόρα, ενώ της είχαν ζητηθεί μονόχρωμα. Το καλοκαίρι υπήρξαν επεισόδια με πελάτες που διαμαρτύρονταν γιατί ο αριθμός στις ελιές που συνόδευαν τη μπύρα ήταν ζυγός, ενώ (σύμφωνα με τους κανόνες του savoir vivre και τους προληπτικούς) θα έπρεπε να είναι μονός. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί το χαρακτηριστικό περπάτημα με το δίσκο, που κάνει τις φουσκάλες στον ελληνικό καφέ να σπάνε, με αποτέλεσμα οι πελάτες να χάνουν τα λεφτά που θα έπαιρναν αν έβλεπαν τις φουσκάλες.

Οι τακτικοί θαμώνες της καφετέριας δεν είναι διατεθειμένοι να το αφήσουν έτσι λέγοντας "Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι". Όπως μας εξομολογήθηκε κάποιος από αυτούς, η συγκεκριμένη υπάλληλος εκμεταλλεύεται τη συμπάθειά τους και τους τρώει τα πατατάκια δίχως να ανησυχεί για τις συνέπειες. Από εδώ και πέρα έχουν κινηθεί οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες και η σερβιτόρα θα δώσει λόγο στη δικαιοσύνη με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσιας και υποκλοπής πατατακίων ξένης ιδιοκτησίας για προσωπική χρήση.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια