Το "Αρβύτθι" αναλαμβάνει το δρομολόγιο Πειραιάς-Κάλυμνος (φωτογραφίες)


Η πρόταση της εταιρίας "Αrvythi Sealines S.A" κατατέθηκε πρόσφατα στη δημοτική αρχή και εντός των ημερών αναμένεται η αδειοδότηση για την έναρξη των δρομολογίων.

Μία σημαντική προσθήκη στο ήδη αναβαθμισμένο δρομολόγιο Καλύμνου-Πειραιά έρχεται από μια τοπική εταιρία. Η γνωστή εταιρία "Αρβύτθι", που συνήθως εκτελεί δρομολόγια Κάλυμνος-Μαστιχάρι, έκανε τη σημαντική αυτή πρόταση που θα βοηθήσει όλους τους κατοίκους του νησιού. Ο επίσημος απόπλους αναμένεται το Φεβρουάριο και αν όλα πάνε καλά, η καλύμνικη εταιρία θα αναλάβει αποκλειστικά το συγκεκριμένο δρομολόγιο αλλά και άλλους προορισμούς της άγονης γραμμής.

Τα οικονομικά στοιχεία που έχει καταθέσει ο εκπρόσωπος της εταιρίας δείχνουν μια οργανωμένη και αυτόνομη επιχείρηση που υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις θα αποφέρει στο νησί τεράστια έσοδα. Στο έγγραφο της πρότασης, μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα εξής: "Η ΑΡΒΥΤΘΙ Α.Ε έχει αποκτήσει με τους πελάτες της μια σχέση εμπιστοσύνης και ανταποδοτικότητας. Στο πλαίσιο αυτής της σχέσης και με την ενδεχόμενη συνεργασία μας, δεσμευόμαστε για την αναβάθμιση των σκαφών μας ώστε το ταξίδι για κάθε Καλύμνιο να είναι μια εμπειρία άνεσης και πολυτέλειας. Ήδη ναυπηγείται το Arvythi Palace που φέρει τα χαρακτηριστικά των πιο υπερσύγχρονων επιβατηγών πλοίων."



Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι -όπως αναμενόταν-θετικές, αφού το Αρβύτθι έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του χρόνια τώρα στα δρομολόγια Μαστιχάρι-Κάλυμνος και μάλιστα παντός καιρού. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται αρχικά από το κλασσικό σκάφος και η διάρκεια του ταξιδιού δε θα ξεπερνά τις 2 μέρες. Αργότερα και εφ' όσον το συμβόλαιο με το δήμο το επιτρέπει, θα προστεθεί και το Αρβύτθι Παλάς* που θα αναλάβει αποκλειστικά τη συγκεκριμένη γραμμή. Ήδη ετοιμάζονται οι κάρτες μέλους Arvythi Club που προσφέρουν στους κατόχους τους σημαντικά προνόμια σε κάθε τους ταξίδι. Εκπτώσεις, δωρεάν ταξίδια, οικονομική διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία, περιμένουν όποιους προμηθευτούν την κάρτα μέλους Arvythi Club


*Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο πλοίο έχει προσεχθεί η χαμηλή βύθιση που επιτρέπει την πρόσβαση στο λιμάνι μας 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια