Πρόβλημα στο ζουμ αναγκάζει τον Μάμα να τραβάει κοντά (+ αποκλειστικές φωτογραφίες)


Ο δημοφιλής δημοσιογράφος προέβη σε μια αποκάλυψη, που δικαιολογεί τη μέθοδο λήψης βίντεο που χρησιμοποιεί. με την κάμερα κολλημένη στα πρόσωπα των συνεντευξιαζόμενων.


Σε πρόβλημα στο ζουμ της κάμεράς του, οφείλεται η συνήθεια του Μάμα Χαραμαντά να βρίσκεται κοντά-σε απόσταση αναπνοής- στα πρόσωπα που σκοπεύει να τραβήξει. Η προσωπική βιντεοκάμερα του δημοσιογράφου του ΑΙΓΑΙΟ TV αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο για τη δουλειά του και το ελάττωμά της θα αποτελούσε λόγο αντικατάστασης υπό κανονικές συνθήκες. Όπως εξομολογείται όμως ο ίδιος στον Αχινιό, αρνείται να την αλλάξει λόγω της συναισθηματικής αξίας που έχει για αυτόν.

"Αυτή η βιντεοκάμερα ήταν δώρο ενός πολύ αγαπημένου μου προσώπου. Έχω κάνει τις μεγαλύτερες μου περιπέτειες μαζί της και ένα ασήμαντο πρόβλημα δε θα με κάνει να την προδώσω." λέει χαρακτηριστικά. Για το πως προέκυψε το πρόβλημα, μας αποκάλυψε πως δεν έφταιγε ο ίδιος: "Δε θέλω να την κατηγορήσω, αλλά για όλα φταίει η Μπέτυ. Σε μια από τις περιπέτειές μας στην Παλιόνησο, κρατούσε την κάμερα και παραπάτησε σε ένα χαλίκι με αποτέλεσμα να της πέσει. Από αυτό το πέσιμο χάλασε η καλή ποιότητα του ζουμ. Την πήγα σε τεχνικό αλλά το πρόβλημα είναι ανεπανόρθωτο."

Η απόφαση του Μάμα να κρατήσει την κάμερα, είναι η σωστή, όπως φανερώνει η δημοτικότητά του. Η κοντινή επαφή με κάθε προβαλλόμενο πρόσωπο, τον έχει κάνει να αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τους Καλυμνίους, αλλά και τους άλλους κάμεραμεν που δε μπορούν να έχουν πλάνο χωρίς τον ίδιο πρωταγωνιστή. Αξίζει να πούμε πως το ιδιαίτερο στυλ του διάσημου τηλεπαρουσιαστή έχει ξεπεράσει τα σύνορα του νησιού μας και ο Αχινιός έχει κάποιες φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.




Επίσκεψη στη Θύρα 7 με τον Βαγγέλη Μαρινάκη




Στο Καστελόριζο με τον πρώην Πρωθυπουργό



Πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Washington Post

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια