Το facebook ανάβει φωτιές σε καφετέρια της Πόθιας (+διάλογος)


Διαβάστε αποκλειστικά τον έντονο διάλογο ανάμεσα σε νεαρό ζευγάρι και όσα διαδραματίστηκαν πριν λίγες ημέρες σε γνωστή καφετέρια του νησιού.


Η είσοδος του διαδικτύου στην καθημερινότητα έχει προκαλέσει ζητήματα στις προσωπικές σχέσεις των ζευγαριών. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως ήταν η αιτία να ανέβουν οι εντάσεις και να ανταλλαχθούν βαριές κουβέντες από τη Γεωργία και τον Σπύρο μπροστά στα μάτια των πελατών γνωστής καφετέριας του κέντρου. Όπως μας ενημέρωσαν οι παρευρισκόμενοι, ο Σπύρος είχε ραντεβού με τη Γεωργία και την περίμενε πίνοντας τον καφέ του (φραπέ μέτριο με λίγο γάλα). Μετά από δέκα λεπτά η κοπέλα του έφτασε, αλλά μάλλον δεν είχε όρεξη τόσο για καφέ, όσο για χαμομήλι, αφού φαινόταν αρκετά αναστατωμένη.

Η Γεωργία σύμφωνα με μαρτυρίες είχε ενοχληθεί με σχόλια στην προσωπική σελίδα του Σπύρου στο facebook, από κοπέλα, η οποία σύμφωνα με την ίδια δεν ήταν καλοπροαίρετη. Ο διάλογος δεν άργησε να φουντώσει και οι θαμώνες παρακολουθούσαν με αμηχανία αλλά και ενδιαφέρον. Κάποιοι από αυτούς τραβούσαν κατά τύχη βίντεο και έτσι ο Αχινιός έχει ακέραια τη συζήτηση από το σημείο που "ανάβουν τα αίματα":

-Ε, μου λες, για καμιά παλάζα με περνάς; Τηνε βλέπεις α σχολιάζει και 'ε λες τίποτα;
-Τι μπου θέλεις α της πω δελαδή; Α μη ξαναμιλησει;
-Α της πεις α πάει στη βλάττα. Αφού ξέρει ότι είσαι μαζί μου. Γιατί σου 'καμε προχτές λάι στη φωτογραφία;
-Εγώ α σου πω γιατί ήκαμε λάι;
-Πως το πατθαίνει και πατάει λάι μόνο στις φωτογραφίες που είσαι μοναχός σου, 'ε μπορώ α το καταλάβω. Μίλλα πρέπει α της αδειάσω τη γωνιά α κάμει ήρεμη το έργος της;
-Τα δικά σου  ξεχνάς τα; Που όποτε ανεβάσεις φωτογραφία μοναχή σου, θα πεταχτεί ο Γιώργος α κάμει λάι πρώτος-πρώτος;
-Πσονε λες;
-Έλα που 'ε ξέρεις. Φτος με τη τσούλα που οδηγά το μαύρο Τουότα.
-Να σοβαρός γαμπρός. Τον έχεις δει που το σαούνι ντου είναι σαν αυγό στρουφοκαμήλου; Τα δικά σου πες μου. Γιατί ήβγαλες τη φωτογραφία μας ΄πο το προφί;
-Ηβαρέθηκα τηνε. Από το καλοκαίρι την είχα
-Α ηβαρέθηκες με; Πε μου το!
-Έλα ρε χαρά μου σύνερτε. Τώρα που θα πάω σπίτι θα βάλω μια δικιά μας.
-Αυτή που μαστε στα Λινάρια α βάλεις. Που φιλιόμαστε
-Σωστά τώρα με ζηλεύεις;
-Όχι αλλα άμα σου ξανασχολιάσει θα σου σαβουρδίξω το λάπτο και αυτηνής θα της ξεριζώσω την τρέσα μαζί με το μαλλί.

Το ζευγάρι φαίνεται να τα βρήκε αφού κάθισαν για λίγο ακόμα και είκοσι λεπτά μετά, έφυγαν μαζί. Το βίντεο του έντονης συζήτησης υπάρχει στο youtube με τον τίτλο "Spiros-Georgia okso pota dontia". Για την ιστορία, ο Σπύρος έχει αλλάξει τη φωτογραφία του και αν κρίνουμε από το παραπάνω συμβάν, έτσι θα μείνει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια