Αλλάζουν όνομα τα σούπερ μάρκετ "Βιδάλης"


Μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ από αντίστοιχη κρητική, γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο και η πρόθεση των νέων ιδιοκτητών να αλλάξουν το όνομα σε "Βιδαλάκης".

Τα γνωστά σουπερ-μάρκετ (υποκαταστήματα των οποίων υπάρχουν και στο νησί μας), αλλάζουν όνομα, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ.Αριστοτέλης Μαρκέτας. "Η αλλαγή της διοίκησης, σηματοδοτεί και την αλλαγή στην ονομασία. Οι νέοι ιδιοκτήτες επιθυμούν την καθιέρωση της κρητικών υπερ-αγορών στο χώρο του Αιγαίου και συνεπώς το όνομα Βιδάλης πρεπει να αλλάξει" δήλωσε σε επικοινωνία με τον Αχινιό.
Το σκεπτικό της μετονομασίας σε "Βιδαλάκης", είναι να διατηρηθεί το παλιό όνομα, με μια προσθήκη όμως που θα προδίδει τη νέα ιδιοκτησία και την προέλευση των προιόντων. Mέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένονται οι σχετικές αλλαγές στο franchise της εταιρίας. Τα τοπικά καταστήματα θα διοργανώσουν εκδηλώσεις με έντονο το κρητικό στοιχείο, ενώ αναμένεται να βρεθεί στο νησί μας για πρώτη φορά ο γνωστός κρητικός μουσικός, Νίκος Ζωιδάκης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια