Από τις παρελάσεις θα επιλεγούν οι συμμετέχουσες στα Δωδεκανησιακά καλλιστεία (+φόρμα συμμετοχής)





Την ευκαιρία για μια σημαντική καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ θα έχουν όσες κοπέλες παρελάσουν την 28 Οκτωβρίου, αφού 25 από αυτές θα είναι στην τελική επιλογή για την ανάδειξη της Μις Γιανγκ Δωδεκάνησα.

Στον πυρετών των καλλιστείων για την ανάδειξη της Σταρ, Μις και Μις Γιάνγκ Δωδεκάνησα βρίσκεται όλη η περιφέρεια και ιδιαιτέρως το νησί μας, που θα φιλοξενήσει το διαγωνισμό. Οι διοργανωτές ετοιμάζουν μια λαμπερή τελετή με σημαντικούς καλεσμένους και κριτές από το χώρο της τοπικής-και οχι μόνο showbiz. Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και ο συναγωνισμός αναμένεται σκληρός. Κοπέλες από κάθε γωνιά των Δωδεκανήσων έχουν δώσει συμμετοχή και το έργο των κριτών είναι δύσκολο ώστε να ξεχωρίσουν τις κούκλες από τις...πανούκλες.

Για την ανάδειξη της Μις Γιανγκ (δηλαδή κάτω των 18) θα επιστρατευτούν ειδικοί που θα παρακολουθήσουν τις παρελάσεις σε όλα τα νησιά. Oπως είναι γνωστό, στις παρελάσεις τα κορίτσια βάζουν όλα τους τα δυνατά ώστε να αναδείξουν τα κάλλη τους και τις ικανότητες τους στο βάδισμα. Μετά το τέλος της παρέλασης οι απεσταλμένοι των καλλιστείων θα επικοινωνούν με τις κοπέλες που έχουν αυτό "το κάτι", και θα τους ανακοινώνουν τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.

Όσον αφορά την Κάλυμνο, οι δηλώσεις είναι κατα πολύ περισσότερες του αναμενόμενου με την πλειονότητα των ενδιαφερομένων να είναι από την Πόθια. Ακολουθεί η Χώρα, ο Πάνορμος, οι Βοθύνοι ενώ έχει υπάρξει ενδιαφέρον ακόμα και απο την Τέλενδο και το Άργος. Παρά τις φήμες που διαδώθηκαν ομως δεν έχει δηλώσει και η Κουτσή Μαρία συμμετοχή, η οποία σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, αρνήθηκε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.

Τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής θα καλύπτουν όλο το φάσμα της σόουμπιζ και ο Μάμας Χαραμαντάς είναι ο μόνος σίγουρος μέχρι τώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πέτρος Κωστόπουλος θα είναι ένας από τους υπόλοιπους ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα της Ελένης Μενεγάκη που, ως γνωστόν, λατρεύει το νησί.

Ο Αχινιός έχει τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής στα Δωδεκανησσιακά Καλλιστεία, όπως συμπληρώθηκε από μία συμπατριώτισσά μας: (Το επώνυμο κρύβεται για ευνόητους λόγους)


Αποθηκεύστε για καλύτερη ανάλυση

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια