Σεμινάρια αναρρίχησης θα παρακολουθήσει ο Γιάννης Γαλουζής

εικόνα από alithiafm.gr

Η αναρρίχηση αποδεικνύεται μεγάλο μικρόβιο αφού "μόλυνε¨ακόμα και τον δήμαρχό μας που σκέφτεται να παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στην Ελβετία.


Ο κ.Γαλουζής είχε μια πρώτη επαφή με την αναρρίχηση την περασμένη βδομάδα κατά τη διεξαγωγή του φεστιβάλ αναρρίχησης. Στα πλαίσια του φεστιβάλ, δέχθηκε να "τεστάρει" τις δυνατότητες του και να δοκιμάσει το σπορ που έχει ξετρελάνει τους περισσότερους επισκέπτες της Καλύμνου. Η επιχείρηση αυτή στεφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού ο κ.Γαλουζής, καθοδηγούμενος από τους ειδικούς, ολοκλήρωσε μια περίπλοκη διαδρομή. Τόσο ο ίδιος όσο και οι εκπαιδευτές του ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Ο δήμαρχος τελειώνοντας την ανάβαση λέει χαρακτηριστικά "Δεν έχετε δει τίποτα ακόμη", αφήνοντας τους παρευρισκόμενους με θαυμασμό αλλα και απορία για τις δυνατότητές του. Οπως όλα δείχνουν αυτή η ανάβαση δεν ήταν η μοναδική. Ο καθαρός αερας, η αδρεναλίνη αλλά και η απερίγραπτη θέα που μαγνητίζει κάθε αναρριχητή, έκαναν τη δουλειά τους και με τον κ.Γαλουζή.
Δειλά-δειλά έχει αρχίσει να ανεβαίνει και άλλες διαδρομές, ενώ σε καθημερινή βάση μπορεί κανεις να τον δει να κάνει προπόνηση στα Αργινώντα και τα Σκάλια. Βέβαια ο δρόμος για την επαγγελματική καταξίωση είναι μακρύς γι αυτό ο δήμαρχος έχει σκοπό να το πάει παρακάτω.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο κ.Γαλουζής έχει κανονίσει να παρευρεθεί στη Βέρνη, με σκοπό να παρακολουθήσει σεμινάρια αναρρίχησης από επαγγελματίες του είδους. Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν αυστηρή διατροφή και εξαντλητική προπόνηση αλλά και συναρπαστικά ταξίδια στις Άλπεις όπου ο κάθε συμμετέχων θα μπορεί να δει τα όριά του. Ο κ.Γαλουζής, υπέρμαχος του νους υγιής εν σώματι υγιεί, είναι απολύτως έτοιμος για αυτή την πρόκληση τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά και ανυπομονεί να καταξιωθεί στο χώρο της αναρρίχησης, που είναι πια η νέα του αγάπη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια