Αποκλειστικό: Δύο νέα περιοδικά έρχονται στην Κάλυμνο

Τη φόρα της Σούπερ Καλοτίνας έχουν πάρει κι άλλοι εκδότες που θέλησαν να στοχεύσουν και σε διαφορετικές ομάδες αναγνωστών. Ο Αχινιός σας παρουσιάζει το Κοσμοπόλιτα και το Παιδί & Νέοι Κυνηγοί.

Η επιτυχία της σούπερ Καλοτίνας (το πρωτο περιοδικό στην Κάλυμνο που εξαντλήθηκε μέσα σε 2 ώρες) έχει προκαλέσει ένα "δημιουγικό" πανικό σε όσους ασχολούνται με τις εκδόσεις στο νησί. Ετσι, οι ιδέες για περιοδικά που απευθύνονται σε συγκεκριμένα κοινωνικά γκρουπ, όλο και αυξάνονται. Ήδη κάποιες ιδέες έχουν βρει το φως της δημοσιότητας και ο Αχινιος σας τις παρουσιάζει:



 

Το Κοσμοπόλιτα είναι το περιοδικό για κάθε Καλυμνιά που σέβεται τον εαυτό της. Έχει τα θέματα που απασχολούν κάθε γυναίκα, κουίζ, συμβουλές και είναι καλογραμμένο σε απλά καλύμνικα. Συνήθως θα κυκλοφορεί με δώρο και θα είναι μηνιαίο.






Το Παιδί και Νέοι Κυνηγοί απευθύνεται σε άντρες της περιπέτειας και του κινδύνου. Ασχολείται κυρίως με το κυνήγι και το ψάρεμα ενώ δίνει συμβουλές σε νέους που θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο του βουνού και της θάλασσας. Εκδίδεται ανα μήνα εκτός και αν οι συνθήκες επιβάλλουν έκτακτα τεύχη (όπως τώρα με το κυνήγι). Μαζί θα υπάρχει δώρο σχετικό με το κυνήγι ή το ψάρεμα.


Ξαναδείτε και την σούπερ Καλοτίνα που ήδη ετοιμάζει το δεύτερο τεύχος.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια