Η εκπομπή "Ζζζύμη" του ΑΙΓΑΙΟ TV γίνεται πλέον "Χρυσή Ζζζύμη"


Τα πολλά Ζζζ έχουν ζζαλίσει τους συντελεστές της εκπομπής Ζζύμη  που στον πυρετό της αναζήτησης χορηγού, προβαίνουν σε αλλαγή του ονόματος της εκπομπής. Διαβάστε τις προτάσεις του Αχινιού.
Τα παιδιά από τη Ζύμη ψάχνουν καιρό χρηματοδότη για τα δύσκολα γυρίσματα και τα λειτουργικά έξοδα της εκπομπής και όπως φαίνεται έχουν καταλήξει στη γνωστή εταιρία σφολιατοειδών "Χρυσή Ζύμη", ενώ είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν και το όνομά τους προκειμένου να συμβαδίζει με το νέο τους χορηγό. Η σελίδα μας, συμπάσχει με τους τηλεοπτικούς μας φίλους και έχει κάποιες προτάσεις για άλλους χορηγούς σε περίπτωση που η ιδέα της Χρυσής Ζύμης δεν ευοδώσει.

Aν υπάρχει μια συνεργασία με την ΚΟΝΑΜΙ ώστε το πασίγνωστο Pro Evolution (ή απλά Pro για τους Έλληνες) να γίνει χορηγός, τότε το όνομα της εκπομπής θα είναι... PRO-ζζζύμη:


Ο τρύγος στους μελισσοκόμους μας έχει περάσει και δε θα δυσκολευτούν τα παιδιά να βρουν κάποιον επιχειρηματία που να θέλει να διαφημίσει τα προιόντα του. Γι αυτό, αν κάποιος πουλάει κερί μέλισσας και γίνει χορηγός τους τότε θα έχουμε την...Κηρο-ζζζύμη:



Τέλος μια πιθανή συνεργασία είναι με τοπικούς επιχειρηματίες, όπως για παράδειγμα το κατάστημα Ενδυμάτων και Υποδημάτων Βεντέτα. Στην περίπτωση αυτή το όνομα της εκπομπής θα είναι...Παλιαζζύμη:



Ο Αχινιός της Καλύμνου εύχεται τα καλύτερα στα παιδιά της Ζζζύμης και προτρέπει τους Καλύμνιους επιχειρηματίες να δουν την εκπομπή και να ενισχύσουν με τρόπο τους (μαϊάκι)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια