Αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Μητέρα. (Μόνο για Καλύμνιους)


Το ένα τρίτο του μήνα είναι ήδη παρελθόν αλλά τα σημαντικά γεγονότα δεν έχουν έρθει ακόμα. Εορταστικό θα είναι το υπόλοιπο εικοσαήμερο με σημαντική αύξηση των επισκεπτών για την Κάλυμνο. Ο Αχινιός συμβουλεύεται και πάλι τη διακεκριμένη αστρολόγο κ. Λίτσα Μητέρα, για να μας πει τι λένε τα άστρα ξεχωριστά για κάθε ζζώδιο.

Κριός
Η νέα σελήνη επηρεάζει σημαντικά εσάς και τους γύρω σας. Όσοι έχετε σχέδια για το τριήμερο, καλό είναι να ενημερώσετε όλο το κοπάδι σας γιατί μπορεί να έχουν σχεδιάσει κάτι άλλο. Τα αισθηματικά δε θα βελτιωθούν μέχρι τις 20 του μήνα, όπου ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σας φέρνοντας μαζί του την ευχάριστη διάθεση που σας λείπει. Για εξόδους προτιμήστε τα βόρεια προάστια, με  τις Ελιές και τα Λινάρια να είναι μια καλή επιλογή. 


Ταύρος
Οι ταύροι και οι ταυρίνες μας βρίσκονται σε σύγχυση αυτό το διάστημα λόγω των πολλών επισκέψεων από την Αμερική. Κάντε υπομονή μία βδομάδα ακόμα και θα απολαύσετε το υπόλοιπο του καλοκαιριού μόλις ξεκουμπιστούν οι μουσαφίρηδες. Τα μπάνια στον Πλατύ Γιαλό απαγορεύονται αν δε θέλετε δυσάρεστες συναντήσεις από τα λάθη του παρελθόντος


Δίδυμοι
`
Τα διδυμάκια είναι από τους ευνοημένους του καλοκαιριού και τα πράγματα θα παραμείνον έτσι αν βάλετε και εσείς το χέρι σας. Συμβιβαστείτε με τα πρόσωπα του του κύκλου σας και κάντε υποχωρήσεις. Δεν είναι ανάγκη να πάτε πάλι στα Αργινώντα φέτος. Και η Ψέριμος καλή είναι. Εξωτικό νησί και σας βοηθάει να αλλάξετε παραστάσεις.


Καρκίνος
Για τους καρκίνους τα πράγματα πάνε όλο και καλύτερα, αφού η δίαιτα αποδίδει και σε λίγο θα είστε σε φάση "Μασούρι". Βγείτε έξω και χαρείτε το καλοκαίρι-πάντα με μέτρο. Δε θέλετε να δώσετε άσχημη εντύπωση σε συμπεθέρους. Όσοι είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο, προσέξτε τα έξοδα και τα δώρα που θα κάνετε της Παναγιάς.


Λέων
Από τους ευνοημένους της νέας Σελήνης, τα λιοντάρια μας ψάχνουν ακόμα αυτά που τους στέρησε ο περασμένος μήνας. Οι εκπλήξεις σε θα λείψουν σε σας αφού τα γενέθλιά σας τυχαίνει να είναι αυτές τις μέρες. Για όσους ταλαιπωρούνται με θέματα υγείας είναι καλό να ελαττώσετε το τρουλί αλλά και να προσέξετε τις χαλασμένες καρπούζες από πλανόδιους


Παρθένος
Τηλεφωνήματα και επισκέψεις κυριαρχούν αυτές τις μέρες. Συμμαζέψτε τα οικονομικά σας εφόσον θέλετε να βγάλετε το μήνα. Οι νυχτερινές έξοδοι δημιουργούν παρεξηγήσεις αν δε βγαίνετε με τα σωστά άτομα. Δείξτε το καλό σας πρόσωπο και χαλαρώστε με μια βόλτα στο λιμάνι. Όσοι παρθένοι είστε γεννημένοι την πρώτη βδομάδα του Απρίλη, θα κερδίσετε στο τζόκερ.


  Ζυγός
Οι πολλές καλοσύνες δεν κάνουν καλό. Πατήστε πόδι σε άτομα γύρω σας και δείξτε πόσο καλά έχετε ζυγισμένα τα πράγματα. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Σελήνης-Τελέντου είναι στο ζώδιό σας και επηρρεάζει θετικά τα επαγγελματικά. Τα μπάνια στο Μελιτσάχα δείχνουν να σας ταιριάζουν ενώ τα Κασόνια σας φέρνουν αντιμέτωπους με αδιάκριτα βλέμματα.

Σκορπιός
Νέοι έρωτες στο προσκήνιο. Συγκρατηθείτε όμως-τα brazil μαγιό και οι γραμμωμένοι κοιλιακοί καμιά φορά μπερδεύουν. Για βραδυνές εξόδους μια βόλτα στην πλατεία και ένα γαλακτομπούρεκο στου Μιχαλαρά (που είναι και της μόδας) είναι ο,τι πρέπει. Όσοι είστε γεννημένοι στην Ανάληψη και κάτω, προσέξτε άτομα του κύκλου σας που ζουν στον Αγιο Μάμα.

Τοξότης
Τα μειωμένα έξοδα επηρεάζουν τα αισθηματικά σας. Ετσι είναι τοξοτάκια μου. Χωρίς μαΐ δεν κάνουμε πολλά. Μην ανησυχείτε όμως-ο Αρης στην Παρθένο σας ευνοεί και τα καλύτερα έρχονται. Τις καθημερινές προτιμήστε τα Βλυχάδια και για της Παναγιάς βγάλτε διαβατήριο για Τέλενδο και θα περάσετε φανταστικά. Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 15, 2,333333...,
Αιγόκερως
Πολλή έμφαση στην εμφάνιση δίνετε και δεν πρέπει. Ελαττώστε το μανικιούρ οι αιγοκερίνες και λιγότερο ζελέ οι αιγοκερίνοι. Να κρατήστε χαμηλούς τους τόνους. Κανείς δε θα σας πάρει στα σοβαρά αν πάτε στο Μασούρι με ένα σουπερ τόσο δα μπικίνι. Η οικογένεια έχει την τιμητική της αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή με τους Αυστραλούς που σας έχουν γίνει τσιμπούρια.


Υδροχόος
Γάμοι, γάμοι, γάμοι. Οχι μόνο για σας, αλλα και για φίλους και γνωστούς. Πολλές υποχρεώσεις μαζεμένες και θα πρέπει να προσέξετε τα έξοδα και... τις εξόδους σας. Ο Δίας με τον Ερμή έχουν μαλώσει και αυτό έχει επίδραση στα ερωτικά. Ενδώστε με μέτρο στις προκλήσεις και αν βγείτε προτιμήστε τα βόρεια του νησιού και τις ερημικές παραλίες. Οχι Καλαμιές και τέτοια.


Ιχθύες
Τα ψαράκια μας θα ζοριστούν λίγο τις μέρες που έρχονται. Ισως φταίει που τελειώνει η νηστεία και όλοι θα το ρίξουν στο κρέας. Μην κατσουφιάζετε. Το ζευγάρι Αφροδίτης-Αρη δε θα χωρίσει τελικά και έτσι τα επαγγελματικά θα σας ανταμείψουν. Όσοι ζείτε στο Χωριό μπορεί να έχετε πρόβλημα με τη σχέση σας, μπορεί και όχι. Αποφύγετε ταξίδια στο εξωτερικό όπως Αργινώντα και Ψέριμος.


Για τη νέα δημοτική ηγεσία (που είχαμε προβλέψει ότι θα έβγαινε) ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο δύσκολο έργο της. Το τρίγωνο Ερμή- Κρόνου-Δημαρχείου θα βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων το επόμενο διάστημα με εντάσεις και ξεκατινιάσματα. Περισσότερα στις επόμενες προβλέψεις. Καλό Καλοκαίρι!

                                                                                                                               Λίτσα Μητέρα
                                                                                                                       Πτυχιούχος Αστρολόγος
                                                                                                                       Παν/μίου Μπαγκλαντές

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια