Ο Γονίδης απειλεί να ακυρώσει την εμφάνισή του λόγω των αφισών


Λίγες ημέρες πριν την εμφάνισή του στο κέντρο Καστέλι, ο γνωστός τραγουδιστής εκφράζει τη δυσαρέσκειά του προς τους διοργανωτές που δεν τύπωσαν αρκετές αφίσες.


Παραμονή του Αγίου Παντελεήμονα, είναι γνωστό πως στην Κάλυμνο είναι μια καλή μέρα για τους ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης και εστίασης. Γι αυτό άλλωστε και το Κέντρο Καστέλι κάλεσε τον Σταμάτη Γονίδη , όπως και το Aργινώντα Live κάλεσε τον Καλλίδη με τη Στικούδη. Ήδη οι αφίσες τους έχουν κατακλύσει τα δέντρα (και όχι μόνο) του νησιού και οι περισσότεροι έχουν κλείσει τραπέζι για το αγαπημένο τους πρόγραμμα. Φαίνεται όμως πως προέκυψε ένα πρόβλημα με την πρώτη συναυλία, αφού ο κ. Γονίδης αρνείται να έρθει τη στιγμή που οι αφίσες της Κατερίνας Στικούδη είναι περισσότερες από τις δικές του.

Ο λαϊκός τραγουδιστής πληροφορήθηκε πως οι αφίσες που έχουν δεντροκολληθεί είναι 12 λιγότερες από αυτές του Καλλίδη και της Στικούδη και δεν είναι διατεθειμένος να έρθει αν η κατάσταση αυτή παραμείνει. Οι διοργανωτές του εξήγησαν πως έχουν καταβάλει το μέγιστο διαθέσιμο ποσό για την αφισοκόλληση και πως η συναυλία θα έχει απόλυτη επιτυχία. Σύμφωνα με κύκλους του Γονίδη, ο ίδιος αρνείται να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι δύο νέοι τραγουδιστές έχουν περισσότερες αφίσες από εκείνον, που έχει αρκετά περισσότερα χρόνια στην πίστα. Όπως αναφέρει ο ίδιος: Δε θα καπελώσει το Γονίδη μία "κουνίστρα". 

H κ. Στικούδη απέφυγε να προβεί σε δηλώσεις και αρνήθηκε να δηλώσει τίποτα, αλλά δήλωσε πως θα δώσει τις απαντήσεις της στην πίστα. Από την άλλη, οι ιδιοκτήτες ετοιμάζονται να τυπώσουν ακόμα περισσότερες αφίσες για να καλύψουν και άλλες περιοχές όπως το Άργος, ο Εμποριός και τα Στημένια για να ικανοποιηθεί ο γνωστός καλλιτέχνης. Συνεπώς, όλα δείχνουν πως η εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί κανονικά μεν, εν μέσω εντάσεων δε. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια