Τα ζώδια του καλοκαιριού για τους Καλύμνιους


Το καλοκαίρι ήρθε και όπως κάθε καλοκαίρι, ο Αχινιός επικοινώνησε με τη κ.Λίτσα Μητέρα για τις προβλέψεις αυτής της περιόδου. Δείτε τα ζώδια του καλοκαιριού μόνο για Καλύμνιους.

Αγαπητοί μου φίλοι,
Ιούνιο έχουμε και Ιούνιο δε βλέπουμε μέχρι τώρα στην Κάλυμνο, αφού ο καιρός δε μας κάνει τη χάρη να βάλει τα καλοκαιρινά του. Έτσι το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή. Τι γίνεται όμως με το καλοκαίρι στα προσωπικά μας θέματα; Ας δούμε αναλυτικά:

Κριός
Δύσκολα ξεκινά το καλοκαίρι για τα κριάρια μας. Τα πράγματα στο μαντρί σας δεν πάνε καλά γι αυτό αποφύγετε συγκρούσεις με συγγενικά πρόβατα. Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, μπορείτε να πάτε ένα ταξίδι στο Μασούρι για να αλλάξετε παραστάσεις. Αν το κορμί σας δεν είναι ακόμα έτοιμο, σας συνιστώ να κόψετε την κοπανιστή για ένα διάστημα.



Ταύρος
Από επαγγελματικής άποψης είστε από τους ευνοημένους της περιόδου. Εκμεταλλευθείτε τον τουρισμό και μαζέψτε θρίμπη να πουλήσετε. Η πανσέληνος φέρνει ταραχές στα αισθηματικά και στα πεθερικά, οπότε οι "δυσάρεστες" συναντήσεις δε θα λείψουν. Όσοι είστε γεννημένοι από Χωριό έως Μυρτιές αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια. (Μπαλάκι, Λοτταρία, Μπιλότα, κτλ)


Δίδυμοι
Ευχάριστες ειδήσεις έχετε από συγγενείς στο εξωτερικό. Ο ανάδρομος Ερμής βοηθά κυρίως όσους είστε γεννημένοι αυτοί τη βδομάδα και κατά 99% θα έχετε γενέθλια. Μη φοβηθείτε τα μακρινά ταξίδια τα Σαββατοκύριακα. Ο Εμποριός είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους θέλετε ελαττώσετε τις εντάσεις με το δίδυμό σας.


Καρκίνος
Κρατήστε κοντά τα συγγενικά σας πρόσωπα γιατί σίγουρα θα τους χρειαστείτε. Για μπάνιο προτιμήστε τα Θέρμα ή τα Βλυχάδια εκτός αν έχετε σόι εκεί. Περιορίστε τα έξοδα αν θέλετε να βγάλετε το καλοκαίρι. Οι επισκέπτες δεν κάνουν πάντα καλό και οι ψησταριές κοστίζουν. Ο Βιδάλης έχει λαμβάνειν. Εσείς;


Λέων
Το τρίγωνο Ερμή-Δία-Τελέντου φέρνει εύνοια στα οικονομικά αλλά και ταραχές στα αισθηματικά. Προσπαθήστε να φτιάξετε τα πράγματα με τη λιονταρίνα σας και μην αποφεύγετε τη συζήτηση. Ένα ταξίδι στη Ψέριμο σας γεμίζει με ενέργεια και αυγά από τις κότες της θείας. Όσες περιμένετε να γεννήσετε, θα κάνετε αγόρι ή κορίτσι.


Παρθένος
Για κάποια άτομα του κύκλου σας, ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείτε την εμπιστοσύνη που δείχνετε. Φίλες έχετε ή φουκαΐνες; Το επόμενο διάστημα μπορεί να λάβετε ένα μπόξι από την Αυστραλία. Το περιεχόμενό του θα φέρει εντάσεις στην οικογένεια. Όσοι είστε από Μπροστά, εκεί να μείνετε και μη γυρνάτε πίσω. 


  Ζυγός
Οι ζυγοί μας πέρασαν δύσκολα το χειμώνα αλλά το καλοκαίρι θα τους αποζημιώσει. Κάτι η νέα σελήνη, κάτι ο ξάδερφος που βγήκε δημοτικός σύμβουλος, κάποιος θα βοηθήσει. Βγείτε όσο μπορείτε αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε. Αποφύγετε το "Καφές και Αλάτι" αν δε θέλετε να έχετε άσχημες συναντήσεις. Έχει παραγίνει στέκι.



Σκορπιός
Ευχάριστα νέα για σας που συνεχίζετε να περνάτε καλά. Όσοι Σκορπιοί είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, τα οικονομικά σας θα εμφανίσουν απίστευτη ανάταση. Η πανσέληνος στον Τοξότη δεν ευνοεί τα ερωτικά σας αλλά μην απογοητεύεστε. Μια βόλτα στην πλατεία πάντα βοηθάει αν και για ένα διάστημα θα πρέπει να μείνετε μακριά από τουρίστες/τριες.


Τοξότης
Η Σελήνη είναι πάνω σας οπότε θα φάτε καλά. Απελευθερωθείτε από τα βάρη της καθημερινότητας και κάντε μακρινά ταξίδια ή και διακοπές στο εξωτερικό. Η Παλιόνησσος είναι ιδανική για σας που αναζητάτε περιπέτεια και παράδοση. Στα μέσα Ιουλίου μια πρόταση που περιμένετε θα έχει σίγουρα ευχάριστη εξέλιξη. Ή δυσάρεστη.


Αιγόκερως
Νέοι έρωτες αλλά και νέα βάσανα. Αν σκοπεύετε να λογοδοστείτε, καλύτερα να περιμένετε. Η Αφροδίτη δεν είναι ευνοϊκή. Όχι ο πλανήτης-η πεθερά σας. Περιοριστείτε σε δημόσιες εξόδους και κάντε αισθητή τη σχέση σας. Στα οικονομικά ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλύτερα, ας είναι καλά οι συγγενείς στην Αμερική.



Υδροχόος
Πολλές προτάσεις στα επαγγελματικά, σας κάνουν να προβληματιστείτε και να αναθεωρήσετε τη γνώμη σας για το σερβίρισμα. Το τρίγωνο με Ερμή και Ποσειδώνα συμμαζεύει κάπως τα αισθηματικά σας και δίνει ευκαιρίες για νέα ρίσκα. Μη φοβηθείτε τα μυστικά ραντεβού. Ένας απογευματινός περίπατος στο Άργος είναι ο,τι πρέπει.


Ιχθύες
Παραπονεμένα θα μείνουν τα ψαράκια μας τον Ιούνη, αλλά από τον Ιούλη και έπειτα, είστε οι πρωταγωνιστές. Οι ψαροταβέρνες παίρνουν φωτιά και εσείς έχετε την τιμητική σας. Επωφεληθείτε από την πανσέληνο και ανανεωθείτε αισθηματικά. Ενδώστε στο φλερτ, πάντα με προσοχή βέβαια.
Για μπάνιο προτιμήστε Μελιτσάχα, Πλατύ Γιαλό και Αργινώντα.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!


    Λίτσα Μητέρα      
                      
Πτυχιούχος Αστρολόγος
 Παν/μίου Μπαγκλαντές


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Πες πλιο τίποτις...