Αποκλειστικό: Οι Πραγματικοί λόγοι της φωτιάς στο TV12


Βραχυκύκλωμα ή εσκεμμένος εμπρησμός; Ατύχημα ή προσχεδιασμένη απάτη; Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Αχινιού και βγάλτε τε δικά σας συμπεράσματα για την "πυρκαγιά" στο κανάλι.


Το γεγονός
Κατά τις 5:42 το πρωί, η αστυνομία δέχεται κλήση από τον ιδιοκτήτη του ψιλικατζίδικου στο Χριστό για φωτιά που προερχόταν από το κτίριο που στεγάζεται ο τηλεοπτικός σταθμός TV12. Αμέσως ειδοποιήθηκε και η πυροσβεστική η οποία και ανέλαβε και έθεσε τη φωτιά υπό έλεγχο. (Περισσότερα εδώ)

Οι γνώμες των ειδικών
Πυροσβεστική και αστυνομία κάνουν λόγο για πρόβλημα στις καλωδιώσεις του σταθμού και βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε από τα κλιματιστικά. Eίναι γνωστό άλλωστε πως η συντήρηση στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις του σταθμού δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Η Πραγματικότητα
Δεν πρόκειται για φήμες αλλά για την αλήθεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπεύθυνος για την πυρκαγιά ήταν ο Βασίλης Κ, που έγινε γνωστός από την επίθεση με βόμβα-σπινιάλο στο κέντρο της Αθήνας. Κύκλοι της αστυνομίας αναφέρουν πως κατέληξαν σε αυτή την θεωρία όταν βρέθηκαν στην περιοχή οστρακοειδή τύπου "φούσκα" και θραύσματα γυαλιού. Φαίνεται λοιπόν πως τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν μπει στο στόχαστρο του "επαναστάτη" Καλύμνιου. Αυτό εξηγεί βέβαια και την αύξηση της ασφάλειας στο ΑΙΓΑΙΟ ΤV που θεωρείται πιθανός στόχος. Ματούλα Παντελάκη και Εύη Κουκιαΐνη έχουν ήδη προσλάβει άντρες security, ενώ ο Μάμμας Χαραμαντάς κυκλοφορεί με ρόπαλο στο μηχανάκι του.

Το σίγουρο είναι ότι η απόκρυψη των στοιχείων αυτών δεν είναι τυχαία. Μετά το πέρας των εκλογών, τα έσοδα στα κανάλια συρρικνώνονται στο ελάχιστο και η αποζημίωση της ασφαλιστικής είναι μεγάλη ανακούφιση. Ο Αχινιός δεν παίρνει θέση καθώς ο μόνος που μπορεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο είναι ένας: ο "εμπρηστής με το σπινιάλο"



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια