H Κουτσή Μαρία διαψεύδει τις φήμες για κάθοδο στις εκλογές (+γκάλοπ)

Δε θα είναι τελικά υποφήφια η Κουτσή Μαρία. Η 58χρονη σε αποκλειστικες δηλώσεις της αποκαλύπτει πως της έγινε πρόταση από μεγάλο συνδυασμό, αλλα η ίδια αρνήθηκε διακριτικά.

Τις φήμες που τη θέλουν να είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές διέψευσε η Κουτσή Μαρία στον Αχινιό. "Εν ηβόλει α 'μαι και γω 'ποψήφια" ήταν το πρώτο πράγμα που μας είπε και συνέχισε "Εν τους φτάνει που ηκουβαλήσασι τη Σάρα και τη Μάρα;"

Εν τω μεταξύ, η θερμοκρασία για τις εκλογές έχει αρχίσει να ανεβαίνει. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι με σηκωμένα τα μανίκια προσπαθούν να λύσουν το γρίφο "Τι ζητάει η Κάλυμνος" επιλέγοντας υποψηφίους από κάθε τομέα ώστε να ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Η έρευνα του Αχινιού έρχεται να επιβεβαιώσει τον προεκλογικό πυρετό που επικρατεί στο νησί με τα χαρακτηριστικά της αποτελέσματα. Με τον τρέχοντα αριθμό υποψηφίων δημάρχων, υπολογίζεται πως το 68% των κατοίκων του νησιού κατεβαίνουν υποψήφιοι με κάποιον συνδυασμό.

Ουσιαστικά, με τους κατοίκους να λιγοστεύουν και τους δημάρχους να αυξάνονται, δε θα υπάρχει οικογένεια στην Κάλυμνο χωρίς κάποιο από τα μέλη της να έχει ενταχθεί σε έναν συνδυασμό.
Η εξέλιξη αυτή έχει ήδη προκαλέσει τριγμούς και εντάσεις σε ορισμένες οικογένειες, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις διαζυγίων, αποχωρήσεων από το σπίτι και χάλασμα προξενιού λόγω της ανάμιξης με την πολιτική.

Οι ανησυχίες και οι σκέψεις των συμπατριωτών μας σχετικά με τις ερχόμενες εκλογές, αποτυπώνονται στην έρευνα της ιστοσελίδας μας. Τα ερωτήματα που τέθηκαν, ήταν καίρια και εκφράζουν την πλειοψηφία του Καλυμνιακού λαού.


H πρώτη ερώτηση τέθηκε στους Καλύμνιους ψηφοφόρους σχετικά με το κριτήριο που θα έχουν.




Το δεύτερο ερώτημα αφορά τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του νησιού μας. Ακολουθούν οι πιο συνηθισμένες απαντήσεις:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια