Στροφή Διακομιχάλη προς τη νέα γενιά


Μπορεί σαν πολιτικός να έχει χρόνια εμπειρίας και ένα συμπαγές σώμα ψηφοφόρων αλλά είναι εμφανές ότι έχει χάσει την επαφή με τους νέους.


Ο δήμαρχος μας και υποψήφιος για τις επερχόμενες εκλογές, είναι αυτό που λέμε "παλιά καραβάνα".
Έχει τον τρόπο του με τους νησιώτες και ξέρει τι ζητούν οι δημότες του. Το τελευταίο διάστημα όμως, είναι γεγονός ότι τα άτομα ηλικίας κάτω των 35, έχουν χάσει την επαφή μαζί του, κάτι που αποτυπώνεται και σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις. 

Ο κ.Διακομιχάλης συγκεντρώνει μόλις το 12% των νεαρών ψηφοφόρων πράγμα που τον φέρνει τέταρτο μεταξύ των συνυποψηφίων του. Στο στρατόπεδο της παράταξης "Κάλυμνος Δύναμη Προοπτικής" αναζητούν εδώ και καιρό τη φόρμουλα που θα φέρει την αύξηση των ποσοστών στα νεανικά κοινά. 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως η εμφάνιση του υποψήφιου δημάρχου αποτελεί σημαντικό εργαλείο. Οι σύμβουλοι του θεωρούν αναγκαίο πως πρέπει να προσεγγίσει περισσότερο την σύγχρονη εποχή για να δείξει το ενδιαφέρον του για τους νέους. 
Σε αυτό τον τομέα ασχολήθηκε ο Αχινιός, που έφτιαξε κάποιες εμφανίσεις οι οποίες θα προσελκύσουν άτομα μικρής ηλικίας ενώ παράλληλα δίνουν ένα σύγχρονο στυλ στο δήμαρχο μας:















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια