Στο νοσοκομείο συμπολίτης μας ύστερα από Πρωταπριλιάτικο αστείο


Δεν μπήκε καλά καλά η μέρα όταν εμφανίστηκαν τα παρατράγουδα της Πρωταπριλιάς. Ένας νεαρός άνδρας επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του, στην είδηση πως η αγαπημένη του τον εγκατέλειψε για έναν άλλο άνδρα. Διαβάστε την ιστορία και το ρεπορτάζ από το νοσοκομείο.


Όταν οι δύο φίλοι ετοίμαζαν την πλάκα στον φίλο τους, σίγουρα δεν είχαν σκεφτεί την άσχημη εξέλιξη που θα είχε. Με το που μπήκε η μέρα, το σχέδιο τέθηκε σε εφαρμογή.
Όλα ξεκίνησαν με ένα τηλεφώνημα που έκανε ο ένας από τους δύο στο θύμα (Κώστας Κ.). Σύμφωνα με τον ίδιο, ο φίλος του τον ενημέρωνε με βαριά καρδιά πως είχε δει την φίλη του με άλλον στο Οναρ το βράδυ της Κυριακής. Ο Κώστας αν και στην αρχή πίστεψε την είδηση, στη συνέχεια θυμήθηκε την ημερομηνία και άρχισε να εκφράζει τις αμφιβολίες του.

Ο Χρήστος και ο Σκεύος όμως (οι δύο φίλοι), δεν είχαν καταθέσει τα όπλα και το πήγαν παραπέρα.
Με κάποιο τρόπο πήραν στα χέρια τους το κινητό (συσκευή) της κοπέλας του Κώστα και έστειλαν ένα γραπτό μήνυμα στο φίλο τους-από την ίδια την κοπέλα υποτίθεται- που έγραφε πως δεν μπορεί άλλο να κρύβεται και πως η σχέση τους πρέπει να τερματιστεί. Η συνομιλία παρακάτω είναι αυτούσια όπως μας την έδειξε στo κινητό του ο Κώστας.



Ο Κώστας δε συνέχισε τη συζήτηση και με θολωμένο το μυαλό ξεκίνησε να βρει τον αντίζηλο του και να λογαριαστούν. Η μητέρα του προσπάθησε να τον συνεφέρει αλλά μάλλον τα έκανε χειρότερα αφού ο γιος της ανέβηκε στο μπαλκόνι αποφασισμένος να αυτοκτονήσει.

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στον Αγιο Στέφανο ήταν απερίγραπτες. Ο Κώστας να κρατιέται απο τα κάγκελα και όλη η γειτονιά να έχει βγει στο δρόμο παρακαλάει να έρθει στα λογικά του. Εκείνος αμετανόητος να φωνάζει με λυγμούς "Σ' αγάπησα τρελλά Γαλατιανή μου!" ενώ η μητέρα του να τον παρηγορεί "Θα σου βρω γω άλλη το παιΐ μου! Μούζωσε τηνε και κατέβα κάτω"

Δυστυχώς όμως ο Κώστας είχε πάρει ήδη την απόφασή του. Έκανε ένα άλμα και πήδηξε στο κενό.
Εδώ αξίζει να πούμε πως το μπαλκόνι ήταν σε ύψος 2,5 μέτρων οπότε η πτώση δεν προκάλεσε σοβαρά τραύματα. Παρ' όλα αυτά ο Κώστας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το τρίκυκλο του θείου του για να σιγουρευτούν πως είναι καλά.

Εκεί εμφανίστηκαν και οι φίλοι του οι οποίοι όταν πληροφορήθηκαν το συμβάν έτρεξαν μετανιωμένοι για την κακόγουστη φάρσα τους. Του εξήγησαν τα πάντα και με την παρουσία της ίδιας της Γαλατιανής στο πλευρό του, ο Κώστας είναι ήρεμος και ετοιμάζει πλέον την "απάντηση" στη φάρσα του Χρήστου και του Σκεύου.

O Aχινιός εύχεται περαστικά στον Κώστα και εφιστά την προσοχή σε όσους κάνουν τέτοιου είδους πλάκες.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Πες πλιο τίποτις...