Το ΑΙΓΑΙΟ ΤV θα εκπέμπει πλέον πανελλαδικά (+αποκλειστικές φωτογραφίες)


Την αναβάθμιση του τηλεοπτικού σταθμού ΑΙΓΑΙΟ TV σε σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας ανακοίνωσε χθες ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΑΙΓΑΙΟ γεγονός που ανοίγει νέους ορίζοντες στην προβολή του νησιού και την οικονομική ανάπτυξη της Δωδεκανήσου γενικότερα.

Με έκπληξη και ευχαρίστηση αντέδρασαν όσοι βρέθηκαν χτες στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου EVANIK  στην είδηση της αναβάθμισης του ΑΙΓΑΙΟ TV. Σε μια ανεπίσημη εκδήλωση, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας ανακοίνωσε πως μέσα στο 2014, το αγαπημένο μας κανάλι θα εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα.

Με την επικείμενη προσχώρηση της Καλύμνου στην ψηφιακή εποχή, οι υπεύθυνοι του σταθμού, πέτυχαν την ενσωμάτωσή του στο πακέτο της DIGEA που περιέχει τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία, ειδικά για ένα κανάλι που προέρχεται από την επαρχία. (Σύμφωνα με πληροφορίες έβαλε και ο δήμαρχος το χεράκι του). Από την Ήπειρο μέχρι την Κρήτη και από τη Θράκη μέχρι τα Επτάνησα, όλοι θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα εξαιρετικά ρεπορτάζ του ΑΙΓΑΙΟ TV.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και τα σχέδια για τις εκπομπές που αναμένεται να προστεθούν στο πρόγραμμα του σταθμού. "Οι δυνατότητες που προκύπτουν είναι αμέτρητες" ανέφερε ο απεσταλμένος της DIGEA στην Κάλυμνο, Κων/νος Απέργης, και συνέχισε "Οι υπεύθυνοι του σταθμού καταβάλλουν αξιοσημείωτες προσπάθειες για να γίνει το ΑΙΓΑΙΟ TV αντάξιο αυτής της τιμής. Είμαι σίγουρος πως τα νέα σόου θα συναρπάσουν το τηλεοπτικό κοινό"

Ο Αχινιός βρέθηκε στην εκδήλωση και έμαθε κάποιες απο τις εκπομπές που θα απολαμβάνουμε στο ΑΙΓΑΙΟ TV.


Το "Dancing with the psars" είναι ένα σόου στο οποίο γνωστοί celebrities του νησιού θα χορεύουν στους ρυθμούς παραδοσιακής μουσικής στην Ιχθυόσκαλα Καλύμνου. Παρουσιαστής ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

Ένα ριάλιτι σόου που θα καθηλώσει τους Έλληνες είναι το "Νext Kalymnian Model", στο οποίο 16 νεαρές Καλυμνιές θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τον τίτλο του κορυφαίου μοντέλου της Καλύμνου. Ακούγονται πολλά ονόματα για την κριτική επιτροπή με επικρατέστερα του Π.Παπαμιχαήλ (Βεντέτα) της M.Μαΐλλη (Αιγαιο ΤV) και του Γ.Εργά (B YOU) 

To "Ράδιο Φουκαΐνα" μια εκπομπή ψυχαγωγικού χαρακτήρα, θα παρουσιάζει τα νέα του νησιού μέσα από σατυρικά βίντεο με τη χιουμοριστική ματιά του Μάμμα Χαραμαντά

Το "Voice of Kalymnos" είναι το πλέον αναμενόμενο σόου στο κανάλι. Παρουσιάζει η Εύη Κουκιαΐνη

Δε θα μπορούσε να λείπει ένα σόου αναρρίχησης από το νέο πρόγραμμα του σταθμού. Στο "So you think you can climb" οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα αναρριχητικά πεδία του νησιού. Παρουσιάζει ο Μικές Λάμπος





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Πες πλιο τίποτις...