Θα βουτήξει και ο Παπούλιας στην Τέλενδο!


Μετά από την αναστάτωση που προκάλεσε σε όλο το νησί η είδηση της επερχόμενης άφιξης του προέδρου της Δημοκρατίας, μία έκπληξη έρχεται από τον ίδιο τον κ. Παπούλια

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που διέρρευσαν από το προεδρικό μέγαρο, ο πρόεδρος έχει εκφράσει την επιθυμία να βουτήξει στα νερά της Τελένδου για να πιάσει το σταυρό. Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνονται και από το τελευταίας τεχνολογίας ασθενοφόρο που έχει μεταφερθεί στο μικρό νησί και όπως όλα δείχνουν είναι για την κάλυψη κάθε πιθανής ανάγκης την ημέρα των Φώτων.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει εκφράσει και στο παρελθόν την εκτίμηση του προς τους Καλύμνιους σφουγγαράδες τους οποίους χαρακτήρισε "πρεσβευτές της ελληνικής παλικαριάς στην υφήλιο". Με την ευκαιρία λοιπόν του ερχομού του, θέλησε να δείξει έμπρακτα την ευγνωμοσύνη του και θα το επιχειρήσει πέφτοντας και ο ίδιος στα παγωμένα νερά της Τελένδου. Είναι γνωστό άλλωστε ότι πρόκειται για δεινό κολυμβητή με σπουδαίες διακρίσεις στο αγώνισμα του ύπτιου μπανιέρας.

Την ημέρα των Θεοφανίων θα στηθεί μία επιβλητική εξέδρα στο λιμάνι απ' όπου θα πέσουν όσοι επιθυμούν να πιάσουν το σταυρό συμπεριλαμβανομένου και του κ. Παπούλια. Αναμένεται να δώσουν το παρόν μεγάλες προσωπικότητες του πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια του. Μετά τον αγιασμό των υδάτων, θα ακολουθήσει αναλυτικό τσεκ-απ για την αποτροπή οποιασδήποτε "παραφωνίας" στην υγεία του προέδρου.


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Πες πλιο τίποτις...