Ο Σπύρος Σούλης "αλλάζει" την Κάλυμνο

                      
Στην υπηρεσία του δήμου θα ενταχθεί ο Σπύρος Σούλης τις επόμενες μέρες. Ο γνωστός παρουσιαστής-παίκτης ριάλιτι-τραγουδιστής-αρχιτέκτονας-χορευτής-διακοσμητής έρχεται να αλλάξει το προφίλ του νησιού.

"Μία ευχάριστη έκπληξη". Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο Σπύρος την αντίδραση του όταν έλαβε ένα  email του δημάρχου. "Δεν περίμενα ότι θα μου ζητούσαν ποτέ να ανακαινίσω δημόσιο κτίριο και ειδικά το Δημοτικό Μέγαρο της Καλύμνου".

Όπως είναι γνωστό, οι δημοτικές αρχές εδώ και καιρό αναζητούσαν κάποια αλλαγή για το δημαρχείο, αλλά οι προτάσεις που τέθηκαν στο τραπέζι δε βρήκαν αντίκρυσμα. Παρά τις αντιρρήσεις, ο δήμαρχος πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει τον Σπύρο Σούλη, του οποίου είναι φανατικός θαυμαστής. Μέσα από μια ηλεκτρονική επιστολή λοιπόν, ζήτησε και επισήμως τις υπηρεσίες του Σπύρου ώστε "να αλλάξει το προφίλ της Καλύμνου"  όπως είπε ο ίδιος. 

Η ικανοποίηση του δημοφιλούς τηλεδιακοσμητή ήταν έκδηλη και μέσα από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον φίλο του, αλλά και τον καλυμνιακό λαό. "Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να σας αφήσω όλους ευχαριστημένους" λέει χαρακτηριστικά. Ο Σπύρος αναμένεται από μέρα σε μέρα στο νησί και οι διαδικασίες ανακαίνισης θα ξεκινήσουν άμεσα ώστε να είναι έτοιμα όλα για το αναρριχητικό φεστιβάλ

Ο Αχινιός πάντα πρωτοπόρος, σας παρουσιάζει κάποιες ιδέες του πασίγνωστου αρχιτέκτονα, ο οποίος με χαρά εξηγεί τις εμπνεύσεις του:

"Ο Δήμαρχος είναι γνωστός υποστηρικτής του κυκλαδίτικου στυλ. Το λευκό και το μπλε των Κυκλάδων θα επικρατεί στο δημαρχείο "


"Για το κτίριο του επαρχείου εμπνεύστηκα από τον μαγικό κόσμο της Ντίσνευ και ειδικότερα του Αλαντίν. Είναι ο μαγικός κόσμος που ζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, με μαγικά χαλιά και με τζίνι"


"Το νοσοκομείο θα είναι το αγαπημένο μου. Ένας τόπος χαράς, παιχνιδιού και ελευθερίας (των γιατρών . Θα υπάρχει κρυφός φωτισμός στα παράθυρα και ταπετσαρίες με λουλούδια  Το ασθενοφόρο θα είναι ανάλογο φυσικά!"

Ο Σπύρος θα παρουσιάσει τα σχέδιά του σε εκδήλωση στην πλατεία την Κυριακή. Χορηγός θα είναι το ψητοπωλείο "Το Νόστιμο"

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Νταξ το επαρχειο τα σπασε! χαοχαοχοαοχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αισθάνομαι βαθιά συγκινημένη. Πολύ βαθιά όμως. Τόσο που δεν τα "στένομαι". Μιχάλη, είσαι αστέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ...Η "ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den xerw gia ta ypoloipa alla to dimarxeio pairnei 10pera apo tin plaka etsi eprepe na einai ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα τα λεφτά το επαρχείο! χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες πλιο τίποτις...