Kαλύμνικο τυρί έφαγε η Μενεγάκη και έμεινε έγκυος.


Οι φήμες για εγκυμοσύνη της δημοφιλούς παρουσιάστριας όλο και φουντώνουν. Αυτό που δε γνωρίζαμε είναι ότι για την εγκυμοσύνη ευθύνεται το...Καλύμνικο τυρί!
Όπως είναι γνωστό, η Ελένη Μενεγάκη πέρασε ένα χρονικό διάστημα στο νησί μας όπου ήταν καλεσμένη σε ένα κοσμικό γεγονός. Η παρουσιάστρια του ALPHA δείχνει να αγαπά την Κάλυμνο και την επισκέπτεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο με τον εραστή της (αυτόν που μπήκε στη μέση και την έκανε να παρατήσει τον Γιαννάκη το Λάτσιο). Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη σπάνια έβγαινε στο νησί καθώς περνούσε τον περισσότερο χρόνο της στο πολυτελές σκάφος με το οποίο σβουρίζει στο Αιγαίο.

Οι περισσότερες εμφανίσεις της, ήταν τις βραδινές ώρες όπου έβγαινε για φαγητό και πάντα μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Όπως μας αποκάλυψαν οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων που δείπνησε η Ελένη, πρόκειται για μια πολύ απλή γυναίκα που εκτιμά το απλό παραδοσιακό φαγητό. Τα φύλλα είναι τα αγαπημένα της ενώ από τραπέζι ποτέ δεν έλειπε το μερμιζέλι και άλλα τοπικά εδέσματα (μουούρι, τυρί Καλύμνου, σολομός Σκωτίας κτλ.) Ιδιαίτερη προτίμηση έδειξε προς το παραδοσιακό μας τυρί (της αλάρμης) το οποίο έτρωγε ασταμάτητα και μάλιστα φρόντισε να πάρει μαζί της έναν τενεκέ.

Αυτό που δεν ήξερε η Ελένη μας είναι τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το Καλύμνικο τυρί που ως γνωστόν αυξάνει τη γονιμότητα, χαρίζει μακροζωία, καταπολεμά την τριχόπτωση, τη φαγούρα και την πρεσβυωπία. Με τις φήμες για εγκυμοσύνη να έχουν πάρει φωτιά, ενισχύεται η πιθανότητα να ευθύνεται το τυρί μας για το ευχάριστο γεγονός. Άλλωστε όσοι έχουν δοκιμάσει, ξέρουν το άρωμα τραγοβαρβατίλας που αναβλύζει και είναι αδύνατο η Ελένη να μπορούσε να αντισταθεί.

Το ζευγάρι, αρνείται προς το παρόν οποιοδήποτε σενάριο και συνεχίζει τις διακοπές του στο Αιγαίο. Μένει λοιπόν να δούμε αν όντως το τυρί μας εκανε τη δουλειά του- ή αν η Ελένη απλώς παραφούσκωσε με τόσα φύλλα που καταβρόχθισε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια