To καφέ-μπαρ "Εντελβάις" στα καλύτερα του κόσμου



Μετά την σημαντική βράβευση του Babis Bar ως ένα απο τα καλύτερα μπιτς μπαρ παγκοσμίως, άλλη μια εξίσου σημαντική διάκριση έρχεται για το νησί μας. Το πασίγνωστο καφέ ΕΝΤΕΛΒΑΪΣ  ήρθε τέταρτο σε παγκόσμιο διαγωνισμό που διοργάνωσε το περιοδικό «Παιδί και νέοι παππούδες» ανάμεσα σε 200 άλλα καφέ του είδους  του.
Συγκεκριμένα, 1ο ήταν το «Grandmas Chocolate» από τη Μινεσότα των ΗΠΑ, στη 2η θέση το «50+» στη Δανία και 3ο ήταν το ΚΑΠΗ Βρυξελλών. Το Εντελβάις αν και απευθύνεται σε ένα διαφορετικό τάργκετ γκρουπ έχει καταφέρει μέσα στα χρόνια να διατηρηθεί  και να αγαπηθεί όσο καμία «καφετέρια» στο νησί μας.

Η απήχηση είναι τόσο μεγάλη, που ήδη υπάρχουν σχέδια για την διεξαγωγή διεθνούς φεστιβάλ υπερηλίκων και μάλιστα με τη χορηγία της εταιρίας THE OLD FACE  που ασχολείται με την ένδυση παδιών «κάθε ηλικίας».  Όπως επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ μας τις εκδηλώσεις θα παρουσιάζει ο Γιώργος Αυτιάς. Περιμένουμε λοιπόν νεότερα και προς το παρόν ας κατεβούμε στην πλατεία να απολαύσουμε ένα υποβρύχιο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια