ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Δημοτικό συμβούλιο Καλύμνου παρακολουθούν οι ΗΠΑ


Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον πράκτορα της CIA που αποκάλυψε την υποκλοπή προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό των ΗΠΑ, άλλη μία είδηση έρχεται να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Όπως αποκάλυψε ο  Έντουαρντ Σνόουντεν από τη Βενεζουέλα που έχει καταφύγει, οι μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών παρακολουθούσαν επίμονα ένα συγκεκριμένο ελληνικό νησί το οποίο όπως φαίνεται είναι η Κάλυμνος.
Συγκεκριμένα αυτό που κίνησε την περιέργεια των Αμερικανών είναι η αδιαφορία των τοπικών αρχών για τα προβλήματα του νησιού και το πως έχει καταφέρει ο κάθε Δήμαρχος να φορτώνει τις ευθύνες στον προκάτοχό του. Ο πρόεδρος Ομπάμα, όπως αναφέρει ο Σνόουντεν δείχνει τόσο ενδιαφέρον γι αυτό το είδος πολιτικής, που παρακολουθεί το Δημοτικό συμβούλιο καθημερινά από το γραφείο του στο Λευκό Οίκο. "Όλη μέρα με ένα τηλεκοντρόλ στο χέρι και αλλάζει κανάλια από το CNN στο TV12 και από το Αλ Τζαζίρα στο ΑΙΓΑΙΟ TV" συμπληρώνει ο Σνόουντεν.
Οι τοπικές αρχές αν και έχουν θορυβηθεί απο την είδηση, δεν δείχνουν να αλλάζουν τη στάση τους και να συνεχίζουν το επικοινωνιακό "πινγκ πονγκ" κρατώντας έτσι τον πλανητάρχη καρφωμένο στον καναπέ και την γυναίκα του, Μισέλ, να έχει πεθάνει από την αγωνία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια