Δημοτικός Σύμβουλος στην Κάλυμνο ο Λούκας


Ο γνωστός τραγουδιστής με τις αμέτρητες επιτυχίες (στις γυναίκες αλλά και στο τραγούδι) δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το νησί μας το οποίο και επισκέπτεται με την πρώτη ευκαιρία. Η αγάπη του αυτή όμως είναι πολύ πιο ουσιώδης αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Λούκας σκέφτεται σοβαρά να κατέβει ως δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
 Η άφιξη του στο νησί μόνο τυχαία δεν είναι καθώς πρόκειται να ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Καλύμνου σε τελετή στο μέγαρο του Δημαρχείου. Ο κ.Διακομιχάλης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λούκα και τον καλωσόρισε στην παράταξή του, χρίζοντας τον μάλιστα και διάδοχό του σε περίπτωση που ο ίδιος αποχωρήσει από την πολιτική.
 Το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα του τόπου είναι γνωστό αν αναλογιστεί κανείς την παραμονή του στο νησί την περασμένη χρονιά για να ενισχύσει την τοπική οικονομία (και όχι για γκομενοδουλειές όπως πολλοί υποστηρίζουν). Δείχνει μάλιστα διατεθειμένος να γίνει πρέσβης της Καλύμνου για τον τουρισμό, σε όλη την Ελλάδα
 Η συναυλία που έχει προγραμματίσει στο κέντρο Καστέλι θα κρύβει πολλές εκπλήξεις. Ο Λούκας εκτός από την παρουσίαση του νέου του τραγουδιού "Καλύμνιος στην ψυχή", θα τραγουδήσει και παραδοσιακά τραγούδια του νησιού μας που αναμένεται να αφήσουν εποχή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια