Η Τέλενδος ανακυρύσσεται ανεξάρτητο κράτος

 Από την 1η Ιανουαρίου 2015 η Τέλενδος θα αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι, όχι μόνο της Καλύμνου αλλά και της Ελλάδας, αφού μετά από δημοψήφισμα των κατοίκων του νησιού, αποφασίστηκε να ανεξαρτητοποιηθεί πλήρως από το ελληνικό κράτος.

 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το δημοτικό συμβούλιο, οι  κάτοικοι του πανέμορφου νησιού θεωρούν ότι είναι αυτάρκεις ώστε να προβούν στη σύσταση ενός ανεξάρτητου κρατιδίου, του οποίου το επίσημο όνομα όπως φαίνεται θα είναι «Δημοκρατία της Τελένδου».  Οι τρέχουσες συνθήκες στη χώρα, δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη του νησιού και έτσι αυτό που τόσο καιρό συζητούνταν στα κυκλώματα των εύπορων Τελενδιανών θα γίνει πραγματικότητα. Ύστερα από γκάλοπ  που πραγματοποίησε ο «Αχινιός», τα αποτελέσματα δείχνουν πως το 78% των κατοίκων της Τελένδου θεωρούν πως οι πόροι του νησιού είναι επαρκείς για την ανεξαρτητοποίηση τους, ενώ το υπόλοιπο 35% είναι της άποψης να παραμείνουν ενωμένοι με τη μητέρα Πατρίδα.


 Όπως όλα δείχνουν, το κτίριο της Βουλής  της Τελένδου θα χτιστεί σε περίοπτη θέση και θα το απαρτίζουν 3 βουλευτές συμπεριλαμβανομένου και του πρωθυπουργού. Η οικονομία θα βασίζεται κυρίως στον τουρισμό γι αυτό και είναι βέβαιη η δημιουργία ενός διεθνούς ελικοδρομίου στα δυτικά του νησιού. Οι πληροφορίες ότι το νέο νόμισμα θα είναι πεταλίδες, δεν επιβεβαιώνονται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια