'Εκτακτο: Συζητήσεις με Μαύρο κάνει ο Παναθηναϊκός



Σειρήνες με άρωμα Καλύμνου άρχισαν να ηχούν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι του τελικού της basketleague.  O Παναθηναϊκός των τελευταίων χρόνων δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που κυριαρχούσε στην Ευρώπη φέρνοντας την αφρόκρεμα των παικτών παίζοντας παράλληλα αξιόλογο μπάσκετ. H απογοητευτική εμφάνιση του τριφυλλιού στα playoffs αλλά και στους τελικούς που έχασε με 3-0 από τον Ολυμπιακό φέρνουν ραγδαίες εξελίξεις και ήδη στη διοίκηση (;) ψάχνουν την επόμενη τεχνική ηγεσία.
 Δεν θα μπορούσε να μη φτάσει στα αυτιά των παραγόντων η θεαματική πορεία της ΕΑΚΑ  υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Μαύρου. Η ομάδα της Καλύμνου που κατέκτησε στην τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου, έφερε στο προσκήνιο την περίπτωση του Καλύμνου κόουτς ο οποίος όπως αναφέρουν οι πηγές έχει εκφράσει και τα πράσινα του αισθήματα. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πιστεύουν πως ο Μαύρος είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει την ομάδα και να τη βγάλει από το βάλτο πού βρίσκεται τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα greengeneration.gr, Η πρώτη κρούση έχει ήδη γίνει με τον Καλύμνιο προπονητή να είναι διστακτικός κυρίως λόγω της ασάφειας που υπάρχει ως προς τα διοικητικά. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ο κ.Μαύρος έχει ως προϋπόθεση να φέρει μαζί του τουλάχιστον τρεις παίκτες από την ΕΑΚΑ κάτι το οποίο είναι διατεθειμένη να δεχτεί η διοίκηση του τριφυλλιού. 

Το καλοκαίρι θα είναι καυτό λοιπόν μέχρις ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματα του κόουτς
Μαύρου και είναι πολύ πιθανό να δούμε σύντομα ένα δικό μας παιδί στην τεχνική ηγεσία μιας ομάδας της Α1

Generate Status-Fake Facebook Status

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια