Με εισαγωγικά θα αναφέρεται υποχρεωτικά πλέον το "Νοσοκομείο" Καλύμνου


 Στον προφορικό λόγο θα είναι υποχρεωτική και η κίνηση με τα χέρια.

Μετά και την είδηση ότι το νοσοκομείο δε θα έχει (ούτε) καρδιολόγο, η ένωση νοσοκομείων Ελλάδος επέβαλε στην ονομασία του δικού μας τη χρήση εισαγωγικών κατά την εκφορά του ονόματος είτε στον γραπτό είτε στον προφορικό λόγο. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει "....Επιπλέον, με την απουσία βασικών ειδικοτήτων από το ενεργό δυναμικό του συγκεκριμένης δομής υγείας, ο χαρακτηρισμός του ως νοσοκομείου τίθεται υπό αμφισβήτηση και ως εκ τούτου καθίσταται υποχρεωτική η χρήση εισαγωγικών κατά τη χρήση της λέξης "νοσοκομείο". Το πλήρες όνομα θα είναι Γενικό "Νοσοκομείο" Καλύμνου "Βουβάλειο". Ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός σηματοδοτεί μία μεταβατική περίοδο καθώς περεταίρω μειώσεις του ιατρικού προσωπικού, θα επιφέρουν τον χαρακτηρισμό Κέντρου Υγείας" 

Από τη μεριά της η τοπική ηγεσία είναι διατεθειμένη να απαλλαγεί σύντομα από τα ντροπιαστικά αυτά σύμβολα που συνοδεύουν το Βουβάλειο. Με γρήγορες κινήσεις προκηρύσσει 3 θέσεις για τον εμπλουτισμό των ειδικοτήτων του "νοσοκομείου" μας και μάλιστα ζητώντας να είναι μόνιμοι κάτοικοι Καλύμνου. Οι ειδικότητες είναι:

  • Ξεματιάστρα (ΠΕ)
  • Χειρούργος Συνωμοσιολόγος (ΠΕ)
  • Κ.Τ.Χ (Καφεταρωχειρομάντης) 
Με την πρόσληψη των παραπάνω ειδικοτήτων, η διοίκηση (?) του "Νοσοκομείου" προσδοκά την άμεση αποκατάσταση του ονόματός του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια