Αναποφάσιστοι οι καραβιέροι στο φετινό νυφοπάζαρο της Κυριακής του Πάσχα


Όταν η τελειότητα επισκιάζει το σκοπό.


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το νυφοπάζαρο του 2022. Μετά από δύο χρόνια αδράνειας λόγω των περιορισμών, η πλατεία κατακλύστηκε από κόσμο που είχε την ανάγκη να ξεδώσει, να επιδειχθεί και να αισθανθεί μία κανονικότητα. Γκράντε εμφανίσεις που περίμεναν δύο χρόνια για να παρουσιαστούν, κομμώσεις με σχεδιασμό μηνών και γενικά προετοιμασίες αντάξιες της σημαντικότητας της ημέρας, ανταμείφθηκαν και με το παραπάνω το βράδυ της Κυριακής.

Βέβαια, η απρόσμενη επιτυχία του νυφοπάζαρου κατάφερε το αντίθετο από τον σκοπό για τον οποίο γίνεται: Την εύρεση του πολυπόθητου γαμπρού.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις προκάλεσαν κύματα ζαλάδας και αποπροσανατολισμού στους επίδοξους γαμπρούς που κατέβηκαν στην πλατεία για να βρουν το έτερόν τους ήμισυ. Σύμφωνα με δηλώσεις τους στον Αχινιό της Καλύμνου, οι περισσότεροι δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε μία συγκεκριμένη κοπέλα που τους έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση καθώς η προσοχή τους αποσπώνταν ανά πάσα στιγμή από μία άλλη εξίσου καλή. Το αποτέλεσμα ήταν να μη δημιουργηθούν πολλά ζευγάρια και όλο αυτό αποτυπώνεται στο ακόλουθο γκάλοπ




Αξίζει να σημειωθεί πως η ερώτηση τέθηκε σε σπουδαστές ή απόφοιτους ΑΕΝ που αποτελούν την αφρόκρεμα των υποψήφιων γαμπρών.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια