Απόντες οι μάγοι από τη φάτνη εξαιτίας του αρνητή Βαλτάσαρ



Τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η Πανελλήνια Ένωση Μάγων. 

Με κάθε επισημότητα φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο έξω από το επαρχείο ενώ πρόσφατα στήθηκε και η φάτνη του Χριστού. Αίσθηση όμως προκάλεσε η λιτότητα όσον αφορά τη φάτνη, καθώς όπως σχολιάστηκε από τους περαστικούς δεν υπήρχε κανείς άλλος πέραν της Παναγίας, του Ιωσήφ και του Θείου Βρέφους φυσικά. Εκ του δημαρχείου δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και η ευχή για σύντομη απαρτία. 

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, όλα οφείλονται στην άρνηση του μάγου Βαλτάσαρ να υποβληθεί σε rapid test, όπως επιθυμεί η οικογένεια για τους ανεμβολίαστους επισκέπτες ως μέτρο προστασίας ενόψει των αυξημένων κρουσμάτων. Παρ' όλο που Μελχιώρ και Κασπάρ έχουν κάνει ακόμα και την τρίτη δόση (ή τη δεύτερη για τον Κασπάρ, που εμβολιάστηκε με Johnsson), o συνεργάτης τους αγνοεί την επικινδυνότητα του ιού.  Να επισημάνουμε πως ο Βαλτάσαρ που είχε περάσει δύσκολα πέρυσι λόγω μιας πνευμονίας, όχι μόνο παραμένει ανεμβολίαστος αλλά αρνείται να υποβληθεί σε οποιοδήποτε είδους τεστ.
Οι άλλοι δύο αν και διαφωνούν με τις αντιλήψεις του φίλου τους, δεσμεύονται από όρο "Όλοι ή κανείς" για τις δημόσιες εμφανίσεις τους και έτσι δε θα μπορέσουν να παρευρεθούν φέτος στη φάτνη. 

Τα καλά νέα είναι πως οι βοσκοί αναμένεται να έρθουν εντός της εβδομάδας όταν και ξεμπερδέψουν με τα γεννητούρια που αυτές τις μέρες είναι ασταμάτητα. Ένας από αυτούς ωστόσο έχει βρεθεί θετικός και του ευχόμαστε περαστικά και σύντομη ανάρρωση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια