Με τα μηχανάκια θα παρελάσουν οι μαθητές του ΕΠΑΛ στις επόμενες παρελάσεις



Τη σύσταση μηχανοκίνητου τμήματος για τις παρελάσεις αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΕΠΑΛ Καλύμνου. Η επιθυμία χρονών επιτέλους αποκτά σάρκα και οστά και οι μαθητές του ΕΠΑΛ θα μπορούν να παρελαύνουν με τα μηχανάκια τους στην παραλιακή.


Παπάκια όλων των ειδών και κάθε τύπου εξατμίσεων θα παρελάσουν στις παρελάσεις της 7ης και της 25ης Μαρτίου στην παραλιακή του νησιού.  Οι μηχανόβιοι μαθητές του ΕΠΑΛ θα τιμήσουν την ημέρα  κάνοντας σούζα μιας και εγκρίθηκε η δημιουργία μηχανοκίνητου τμήματος. Η πρόταση έγινε αποδεκτή μετά από χρόνια αιτήσεων των 15μελών των μαθητών, που επιθυμούν να τιμήσουν τις παρελάσεις με τον δικό τους τρόπο.


Το ενδιαφέρον μέχρι τότε, παραμένει αμείωτο μεταξύ των μαθητών που έχουν επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου εργατικότητα στο μηχανουργείο του Λυκείου.  Νέες ζάντες γυάλισμα καινούρια πλαστικά και οι εξατμίσεις στα υψηλότερα ντεσιμπέλ, για την παρέλαση της 7ης Μαρτίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διμοιρία θα αποτελείται από σειρές των τριών ατόμων και θα περιλαμβάνει μηχανάκια κάθε κυβισμού. Οι τρεις πρώτοι θα προπορεύονται με σούζα εννοώ διμοιρίτης θα χαιρετά τους επισήμους κάνοντας πατηλίκια μπροστά τους.


Αναμένεται όλο το νησί να δώσει το παρόν για να παρακολουθήσει αυτό το οπτικοακουστικό υπερθέαμα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια