Ανοιχτή πρό(σ)κληση στα μαγαζιά εστίασης για επιβολή Black Friday


Ο λαός απαιτεί, μαύρη την Παρασκευή!

Καθώς τελειώνει ο Νοέμβρης, μπαίνουμε επισήμως στην χριστουγεννιάτικη περίοδο και όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, η Black Friday έχει μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά.  Βέβαια αυτό που επικρατεί εδώ δεν είναι Black Friday, αλλά μία προσπάθεια των εμπορικών καταστημάτων να ξεπουλήσουν με τις ίδιες αν όχι με μεγαλύτερες τιμές τα προϊόντα τους. 

Ελάχιστα είναι τα καταστήματα που τηρούν τη μέρα όπως θα έπρεπε και βάζουν πραγματικά έκπτωση στις τιμές τους ενόψει της εορταστικής περιόδου. Οι καταναλωτές τις περισσότερες φορές καλούνται να παρακολουθούν από πριν τις τιμές για να ξέρουν εάν όντως έχουν πέσει και να είναι σίγουροι ότι γλιτώνουν μαΐ.


Ποιά μαγαζά όμως είναι εύκολο να ρίξουν τις τιμές και να είμαστε σίγουροι ότι θα έχουν έκπτωση;


Αυτά που έχουν δημοσιευμένους καταλόγους, και μπορούμε να δούμε αν όντως πληρώνουμε λιγότερα. Να το κάνουμε πιο συγκεκριμένα; Τα μαγαζιά που μπορείς να παραγγείλεις και να δεις την έκπτωση μπροστά στα μάτια σου. Ακόμα πιο συγκεκριμένα;

Ναι σε εσένα αναφέρομαι KalymnosDelivery. Έχεις τον τρόπο να κάνεις την ανατροπή και να προσφέρεις εκπτώσεις από τα τόσα μαγαζιά που συνεργάζεσαι.
  • Ναι, όλα καλά με το πλέι στέσιο και το άιφον που θα κληρώσεις, αλλά είναι για δύο μόνο ατόματα.
  • Τα κουπόνια σου τελείωσαν προς το παρόν.
  • Ώρα για κάτι που θα μπορούν όλοι να το χαρούν.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια