Για αναζήτηση βοτάνων για τις αλοιφές του ήρθε στην Κάλυμνο ο Βελόπουλος

 

Μετά βαΐων και κλάδων (και δυναμιτών) υποδέχτηκε ο δήμαρχος τον αρχηγό της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο. Ο γνωστός τηλε-πωλητής έμεινε εντυπωσιασμένος από την υποδοχή αν και δεν υπήρχε λόγος, καθώς η επίσκεψή του δεν είχε πολιτικό χαρακτήρα.
Η άφιξή του σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν σύντομη και είχε να κάνει με την άλλη του ιδιότητα, αυτή του πωλητή ιατρικών-θαυματουργών προϊόντων. Η πλούσια χλωρίδα των βουνών μας είχε κεντρίσει ο ενδιαφέρον του ιατρικού επιτελείου του βουλευτή, ο οποίος και ήρθε για να εξακριβώσει ιδίοις όμμασι την ποιότητα και να προχωρήσει η παραγωγή. 
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος είδε αυτή την επίσκεψη ως μία ευκαιρία για την προβολή του νησιού μας μέσα από τις δημοφιλείς εκπομπές του Βελόπουλου, ώστε να σωθεί η χαμένη παρτίδα του τουρισμού έστω και την τελευταία  στιγμή.

 Η πρόσκληση στο δημαρχείο έγινε με ανταλλαγή δώρων από τις δύο πλευρές ως είθισται. Ο δήμαρχος εκπροσωπώντας τον καλυμνιακό λαό προσέφερε στον βουλευτή ένα καλάθι με τοπικά εδέσματα μαζί με την πλήρη πρόσβαση στα βουνά της Καλύμνου.  Σύμφωνα με πληροφορίες του έγινε και η πρόταση για ανακήρυξή του ως επίτιμου δημότη αλλά ο ίδιος αρνήθηκε ευγενικά. Ο κ. Βελόπουλος προσέφερε στο Δήμαρχο ένα κουτί με ευεργετικά αγιορείτικα σκευάσματα καθώς και τρεις σελίδες από ακυκλοφόρητες επιστολές του Ιησού.

Η υπόλοιπη μέρα πέρασε με ορειβασία στα βουνά και αξιολόγηση των τοπικών βοτάνων όπου ο πρόεδρος έμεινε ενθουσιασμένος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το νέο σκεύασμα "Πρωκτικόν",  με δενδρολίβανο, αλισφακιά, θρύμπη και αγκατθομανίτους  είναι ήδη προς κυκλοφορία και ανακουφίζει δραστικά μία πληθώρα παθήσεων. 



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Πες πλιο τίποτις...