Yποψήφιο για διεξαγωγή του τελικού του Champions League το γήπεδο του Bαθύ



 Μετά το ναυάγιο της διεξαγωγής του τελικού του Champions League στην Κωνσταντινούπολη, η επιτροπή της ΟΥΕΦΑ έχει συμπεριλάβει το γήπεδο του βαθύ στα πιθανά γήπεδα για την διεξαγωγή του τελικού Manchester City-Chelsea. 


Η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη και γενικότερα στην Τουρκία έχει ξεφύγει τόσο κοινωνικά όσο και οι οικονομικά με την κυβέρνηση να αποκρύπτει τα πραγματικά νούμερα για τα κρούσματα στη Χώρα. Γι αυτό το λόγο, η UEFA αποφάσισε να αποσύρει την Κωνσταντινούπολη από την πόλη διεξαγωγής του τελικού.  Εδώ και ημέρες αναζητούνται τα γήπεδα που πληρούν τις προϋποθέσεις για μία τέτοια σημαντική διοργάνωση και με χαρά ενημερωθήκαμε στο δημοτικό γήπεδο Βαθέως βρίσκεται ανάμεσα στα υποψήφια γήπεδα. Η εξωτική του ομορφιά, οι ασφαλείς εγκαταστάσεις του και το γεγονός ότι βρίσκεται σε ένα νησί του Αιγαίου, είναι τα μεγάλα ατού που χρησιμοποίησε το υφυπουργείο αθλητισμού. 


Οι υπεύθυνοι του γηπέδου θεωρούν πως με λίγες μικροαλλαγές, το Vathy Aerena θα είναι έτοιμο στις 22 Μαΐου να υποδεχτεί τις δύο καλύτερες ομάδες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αυτή την περίοδο. Όλα αυτά βεβαίως αν δεν διενεργηθεί κανένα τεστ τις επόμενες ημέρες ούτως ώστε να παρουσιάσουμε μηδενικά κρούσματα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια