Επίλεκτους κομάντο στέλνει η Κάλυμνος, για να κολλήσουν κορωνοϊό στους Κώους

 


Να δούμε τώρα αν θα είναι "Μη μου άπτου".

Ξένο (και μολυσμένο) σώμα αποτελεί η Κάλυμνος εδώ και μέρες για τους Κώους. Το νησί μας βρίσκεται με χαρακτηριστική άνεση στις πρώτες θέσεις των περιοχών αυξημένου κινδύνου και οι απέναντι προφανώς δε μπορούν να ανεχτούν ότι βρισκόμαστε από πάνω τους. Όπως μαρτυρούν και τα πρόσφατα γεγονότα, η αντιμετώπιση που δέχονται οι συντοπίτες μας από τους γείτονες, είναι τουλάχιστον εριστική, πράγμα που υποδηλώνει ξεκάθαρη ζήλεια. 

Ας κάνατε κι εσείς τεστ, να βγαίνατε πρώτοι

Αν και οι ψυχολόγοι εντάσσουν αυτή την αντίδραση σε υποβόσκουσα ερωτική έλξη, κύκλοι του δημαρχείου της Κω, αναφέρουν πως όλα έγιναν για να προστατευθεί το νησί τους από τους μολυσμένους Καλύμνιους. Φυσικά, εμείς δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια παρακολουθώντας να εξευτελίζεται με αυτό τον τρόπο η υπερηφάνεια μας. Οι πληροφορίες λένε πως η Κάλυμνος περνάει στην αντεπίθεση και μάλιστα με επανδρωμένα βιολογικά όπλα.

Στις πιο απόκρυφες και επιβαρυμένες γειτονιές, συντίθεται ένα σώμα από επίλεκτους καμικάζι κορωνοϊού, μια ομάδα σκληροπυρηνικών εθελοντών με αδιάβλητα τοπικιστικά ιδεώδη. Το ανεξάρτητο σώμα αυτό, εκπαιδεύεται με στρατιωτική πειθαρχία και αποτελείται από άνδρες και γυναίκες που έχουν ως ανώτερο ιδανικό την προάσπιση της τοπικής μας υπερηφάνειας με οποιοδήποτε κόστος. Το σχέδιο είναι να εισχωρήσουν μυστικά στα παράλια του απέναντι νησιού και να αναμειχθούν με τους ντόπιους ιθαγενείς διασπέρνοντας τον ιό με οποιονδήποτε τρόπο. Όπως είναι φυσικό, θα είναι οι ίδιοι φορείς, γι αυτό και η εθελοντική τους προσφορά, είναι τουλάχιστον ηρωική.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ομάδα συντάσσονται τόσο αρνητές του ιού, που (θεωρούν πως δεν έχουν κάτι να χάσουν και) πηγαίνουν για το χαβαλέ τους, όσο και άλλοι που ενώ πιστεύουν, βάζουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους για την τιμή της μητέρας Καλύμνου. Οι επιχειρήσεις της ομάδας γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα και δεν δίνεται αναφορά παρά μόνο στα ηγετικά στελέχη. Τα αποτελέσματα αυτών των επιχειρήσεων θα φανούν τις επόμενες ημέρες όταν τα κρούσματα στους απέναντι, αγγίξουν τετραψήφια νούμερα. 

Αν τολμούν, ας διενεργήσουν τεστ τότε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια