Ανοικτή πρόσκληση στον Χαράλαμπο του masterchef από το Δ.Καλυμνίων


Ευκαιρία για τον αγαπημένο παίκτη να γνωρίσει τη φιλοξενία μας.
Το φετινό master chef μπορεί να έχει αφήσει στην άκρη τη μαγειρική και να εστιάζει στο ριάλιτι, αλλά με τον Παντελή Βούρο να βρίσκεται εκεί, έχει γίνει καλύμνικη υπόθεση. Ο "Παντέλος" έχει αποκτήσει υποστηρικτές σε πανελλήνιο επίπεδο και είναι σίγουρα από τους αγαπημένους του κοινού μαζί με Κρατς και Ζαχίρ.

Η αγάπη αυτή εκδηλώθηκε και στο περασμένο επεισόδιο, όπου κλήθηκε να μαγειρέψει με τον Χαράλαμπο. Ο Κύπριος παίκτης, που αποτελεί διασταύρωση νυχτερίδας με αλογάκι της Παναγίας, έκανε τη ζωή του Παντελή μαρτύριο με την γκρίνια του και την αντισυναδελφική συμπεριφορά του. Παρ' όλα αυτά, ο Παντελής συγκρατήθηκε και με αφοπλιστική ψυχραιμία κατάφερε να βγάλει το πιάτο, το οποίο απέσπασε καλά σχόλια από τους κριτές.

Ο δήμος μας, ύστερα από λαϊκή απαίτηση, έστειλε ανοικτή πρόταση στον Χαράλαμπο, ως μια κίνηση καλής θέλησης. Η πρόσκληση συνοδεύεται από ένα αεροπορικό εισιτήριο για Κάλυμνο χωρίς επιστροφή (δε θα την χρειαστεί) και μία μαρμελάδα φράουλα (βλ, παρακάτω). Έτσι, θα έχει την ευκαιρία να έλθει σε στενή επαφή με τον κόσμο μας, τη διάλεκτό μας και τη απαράμιλλη ιδιοσυγκρασία μας.



Επειδή όμως το εισιτήριο δεν αρκεί, ετοιμάσαμε μια ψηφοφορία, που αφορά το χώρο που θα φιλοξενήσει την γλυκιά ποντικομαμμή, καθώς και τις δραστηριότητες που θα μπορούσε να κάνει στο νησί



Που μπορεί να φιλοξενηθεί ο Χαράλαμπος;

Σε deluxe αγουμά Α' κατηγορίας
Σε εγκαταλελειμένο κτίριο στη Σκάφη
Σε μια παραλία
Στο σπίτι του Παντελή
Σε σπίτι φίλων του Παντελή




Ποια δραστηριότητα ταιριάζει στον Πάμπο;

Αναρρίχηση χωρίς σχοινιά (free solo)
Καφές στην πλατεία δίπλα στους θαυμαστές του
Ταχύρυθμα μαθήματα μαγειρέματος μουουριού από Καλυμνιά
Νυχτερινός περίπατος στη Χώνη
Μαθήματα ζαχαροπλαστικής στου Βούρου

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Πες πλιο τίποτις...