Διήμερη αργία η ονομαστική εορτή του Δημάρχου (+κάλαντα)


Την καθιέρωση πανκαλυμνιακής αργίας αποφάσισε πρόσφατα ο δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής για το διήμερο 7-8 Ιανουαρίου λόγω της ονομαστικής του εορτής. Διαβάστε για τις εορταστικές εκδηλώσεις.


Το εορταστικό δεκαπενθήμερο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς-Φώτων έρχεται στο τέλος του, αλλά ο Δήμαρχός μας έχει αντίθετη άποψη. Από φέτος καθιερώνεται και η Αργία της 7ης Ιανουαρίου, του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου δηλαδή, του οποίου το όνομα έχει και ο κ. Γαλουζής. Η αργία αφορά όλα τα καταστήματα, τις υπηρεσίες και όλα τα επαγγέλματα. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με κάλαντα αφιερωμένα στο δήμαρχο, ενώ θα ακολουθήσουν συναυλίες στην πλατεία και σε άλλα μέρη του νησιού. Οι πληροφορίες είναι πολλές αλλά δεν είναι όλες διασταυρωμένες.

Έντονη φημολογία υπάρχει για το αεροπλάνο που θα πετάξει πάνω από το νησί με το μήνυμα "Χρόνια πολλά Ιωάννη Γαλουζή-Χρόνια πολλά Κάλυμνος" το αεροπλάνο θα ξεκινήσει από τη Λέρο και κάνοντας κύκλους γύρω από την καλυμνιακή επικράτεια (Κάλυμνος-Τέλενδος-Ψέριμος) για περίπου μία ώρα, θα αράξει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Μαμουζέλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πτήση αυτή δε θα ζημιώσει καθόλου τον δήμο μας, αφού πρόκειται για δώρο του προέδρου της Aegean με τον οποίο διατηρεί στενές σχέσεις ο δήμαρχός μας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Κάλυμνο, όσο στην Τέλενδο και τη Ψέριμο. Σημαιάκια θα υπάρχουν παντού με το πρόσωπο του κ.Γαλουζή ενώ θα στηθεί μπουφέ με τοπικά εδέσματα. Από πλευράς συναυλιών, ο Νίκος Κουρκούλης έχει ήδη κλείσει και το ίδιο ισχύει για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου που θα αφιερώσει το "Χρόνια Πολλά".  Η Χαρούλα Αλεξίου είναι σχεδον κλεισμένη η Beyonce είναι επιφυλακτική. Στη λήξη των εκδηλώσεων στις 8 του μήνα, θα τραγουδήσει ο Νίκος Ζωιδάκης, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Κάλυμνο.

Παρακάτω ακολουθούν τα κάλαντα που θα τραγουδούν τα παιδιά την 7η Ιανουαρίου αφιερωμένα στον αγαπημένο μας δήμαρχο.


Εις αυτό το νέο έτος του δημάρχου εορτή,
Ηρθ' α τον παρακαλέσω μη μου κόψει τη ΔΕΗ
Εύχομαι λοιπό να είναι δήμαρχος οχταετής
κι οι εχθροί του να ψηθούνε σαν το μουούρι της Λαμπρής
Κι όσοι έχετε τα σπίτια δίπλα στον εμπορικό
Α μην έχετε πλημμύρες το Θεό παρακαλώ


1 σχόλιο:

  1. Χαχαχαχα πάρα πολύ καλό μπράβο, έσκασα στα γέλια!!!! :'D :'D :'D :'D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες πλιο τίποτις...

ΦΙΛΟΙ

ΦΙΛΟΙ
www.kalymnosola.com

Popular Posts

Tags

Αρχειοθήκη ιστολογίου