Τουρίστας χάθηκε στο δάσος Καλύμνου: Τρίτη ημέρα αναζήτησης


Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση της εξαφάνισης Γερμανού τουρίστα στο δασάκι της Καλύμνου. Οι δημοτικές αρχές σε συνεργασία με την πυροσβεστική και την αστυνομία, αναζητούν τα ίχνη του για τρίτη ημέρα. Γιατί ήρθαν χθες συνεργάτες της Αγγελικής Νικολούλη.

Εδώ και τρεις ημέρες έχει χαθεί σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, ο Μatthias Jabs, 44χρονος Γερμανός τουρίστας που επισκέφθηκε το νησί μας με την οικογένειά του στις 20 Αυγούστου. Ο Matthias, που είχε πάει με την οικογένειά του για πικνικ, εξαφανίστηκε όταν απομακρύνθηκε για να κάνει την προσωπική του ανάγκη. Χωρίς κινητό ή άλλο μέσο εντοπισμού, η υπόθεση ανεύρεσής του είναι εξαιρετικά δύσκολη, δεδομένου και του μεγέθους του δάσους.

Άγνωστες παραμένουν μέχρι τώρα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Γερμανός έχασε το δρόμο της επιστροφής, ενώ η αστυνομία διενεργεί προανακριτική εξέταση για τους λόγους που οδήγησαν την οικογένεια να κάνει το πικνίκ τόσο βαθιά μέσα στο δάσος. "Υπάρχει προειδοποίηση σε κάθε είσοδο προς το δάσος, να μην απομακρύνονται οι επισκέπτες ώστε να αποφεύγονται καταστάσεις σαν και αυτές" μας λέει ο κ.Τσαγκάρης, υπάλληλος του δασαρχείου και συμπληρώνει: "Η μεγάλη έκταση του δάσους δεν μας επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο της περιοχής''. 

Από χτες στο νησί έχει καταφθάσει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που "χτενίζει" την περιοχή και δεν αποκλείεται να έρθει ελικόπτερο για τις ανάγκες της αναζήτησης. Εν τω μεταξύ, όσο περνάει η ώρα λιγοστεύουν οι ελπίδες για τον 44χρονο αφού η τοποθεσία βρίθει από σκύλους, γάτες, κουρκουγκιάλους και άλλα αρπακτικά. Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για εμφάνιση ανθρώπων της εκπομπής "Φως στο Τούνελ" ενώ αναμένεται και η ίδια η Αγγελική Νικολούλη με την πρωινή πτήση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια