Από οντισιόν θα περνούν υποχρεωτικά τα καλοέρια (Ανακοίνωση)


Με ανακοίνωσή του, ο δήμος βάζει φρένο στην ανωνυμία και την ανεξέλεγκτη δράση των καλοεριών και θεσπίζει το δίπλωμα καλοεριού για όσους και όσες θα ντυθούν αυτή την περίοδο.



Το Τριώδιο άνοιξε και τα πρώτα καλοέρια έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Στο δήμο είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι αφού τα περασμένα χρόνια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν την ανωνυμία της στολής και της μάσκας για να προκαλέσουν, να βγάλουν τα απωθημένα τους και γενικότερα να εκτροχιαστούν. Για το λόγο αυτό, συστάθηκε μια ειδική επιτροπή από την οποία πρέπει να δίνουν ακρόαση τα επίδοξα καλοέρια, ώστε να επιβεβαιωθεί πως διαθέτουν τα κατάλληλα εφόδια για τη στολή του καλοεριού.

"Η μάσκα, η ρόμπα της γιαγιάς και το ραβδί, δεν είναι απλή υπόθεση" λέει η κ. Γιώτα Τρομαξάκη, ειδική ψυχολόγος. "Πρέπει να εξεταστεί το άτομο προσεκτικά με ειδικά τεστ για να χορηγήσουμε το δίπλωμα". Η ακρόαση (οντισιον) θα διεξάγεται κάθε μέρα 5-7 μ.μ σε ειδική αίθουσα στο δημαρχείο και θα περιλαμβάνει ψυχολογικά τεστ και έναν αυτοσχεδιασμό υποκριτικής. Παρακάτω έχουμε την επίσημη ανακοίνωση του δήμου. Διαβάστε την προσεκτικά όσοι ενδιαφέρεστε να ντυθείτε καλοέρια.




Εδώ βλέπετε πως θα είναι τα διπλώματα 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια