Πρόσκληση σε Νότη από την Τ.Ο Χρυσής Αυγής Καλύμνου


Έναν από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε λίγο καιρό καθώς όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται μια φαντασμαγορική συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στην Κάλυμνο.

Ο γνωστός ερμηνευτής, άξιος συνεχιστής του Ξυλούρη, που με τα τραγούδια και τις δηλώσεις του έχει προκαλέσει όσο κανείς, αποδέχτηκε πρόταση της Χρυσής Αυγής Καλύμνου για διεξαγωγή μεγάλης συναυλίας στο νησί μας. Άλλη μια απόδειξη για το σημαντικό πολιτιστικό έργο που αποτελεί η οργάνωση της Καλύμνου μας.

Οι καλές σχέσεις του Νότη με τη συγκεκριμένη οργάνωση είναι γνωστές, άλλωστε όπως έχει υποστηρίξει ο ίδιος έχει επαφές με εξωγήινους. Όταν λοιπόν του ήρθε η πρόταση, δε μπορούσε παρα να δεχτεί δεδομένου ότι θα γίνει δίπλα στο αγαπημένο του νησί, την Κώ.

Από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει στα τέλη του Απριλίου (γύρω στις 21). Αξίζει να σημειωθεί πως θα υπάρχει ενδυματολογικός κώδικας για τους παρευρισκόμενους (μαύρα μπλουζάκια, αρβύλες, παντελόνι παραλλαγή) ενώ η προσκόμιση ελληνικής σημαίας θα είναι προαιρετική.

Όπως δηλώνει ο Νότης αποκλειστικά στον Αχινιό: ''Θα είναι μια συναυλία υποστήριξης στον ελληνικό λαό που περνάει τόσα πολλά λόγω των Πακιστανών και των Εξωγήινων που έχουν παραδώσει την ελληνική κυριαρχία στους Σιωνιστές. Θα πούμε μόνο επαναστατικά τραγούδια, οπότε όσοι έρθουν για το "Μια ματιά σου μόνο φτάνει" και το "Ο αετός" να μην έρθουν καλύτερα"

Περιμένουμε λοιπόν το μεγάλο γεγονός του 2014. Προς το παρόν πάρτε μια γεύση από την αφίσα του επικείμενου γεγονότος:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια