To " (TΣΙ-ΤΣΙ ΜΑΓΚΑ" αναβαθμίζεται σε Ελληνο-Μεξικανο-Κινεζο-Βραζιλιανο-Τουρκο-Ινδο-Αραβο-Σουηδο-Νιγηριανικό εστιατόριο!



Χρόνια τώρα, έχει αποκτήσει παράδοση στον τομέα της γεύσης και της νυχτερινής λιγούρας. Το "ΤΣΙ ΤΣΙ ΜΑΓΚΑ" αποτελεί τον καλύτερο συνδυασμό εξωτικής και εγχώριας απόλαυσης στο νησί μας και χάρη στην εκτίμηση του κόσμου, πάει παραπέρα.
 Ο Αχινιός, που έχει αποδείξει πως ενδιαφέρεται για το καλό της νεολαίας της Καλύμνου, έρχεται με νέα συγκλονιστική έρευνα. Ύστερα από ερώτηση "Ποιο θεωρείτε το καλύτερο Ελληνο-Κινεζο-Μεξικάνικο στέκι στην Κάλυμνο", η συντριπτική πλειοψηφία επέλεξε το γνωστό μαγαζί στα Λινάρια (δεν υπάρχει άλλο αλλά αυτό είναι άσχετο). Το Τσιτσιμαγκα είναι λοιπόν και με τη βούλα το αγαπημένο στέκι όσων ψάχνουν κάτι διαφορετικό για τον ουρανίσκο τους αλλά κυρίως όσων αναζητούν κάτι να βάλουν στο στόμα τους όταν γυρίζουν τύφλα από το ξενύχτι.
 Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού, εξτασιασμένοι από τα αποτελέσματα της έρευνας μας αποκάλυψαν την πρόθεσή τους να επεκταθούν και σε ακόμα περισσότερες χώρες, πάντα με την ίδια υπευθυνότητα. Έτσι το Τσιτσμάγκα πλέον προσθέτει γευσεις από Βραζιλία, Τουρκία, Σουηδία, Ινδία, Σαουδική Αραβία και Νιγηρία ( και προσεχώς Πακισταν, Γροιλανδία, Τιμπουκτού και Παλιόνησσο).
 Ύστερα από εξαντλητικές διαπραγματεύσεις καταφέραμε και αποσπάσαμε κάποια από τα νέα πιάτα στο μενού, που αναμένεται να καταπλήξουν τους πελάτες:

Τουρκία: Τσι τσι παϊδάκια buyurum
Σουηδία: Φρέσκο Tσι τσι Φιλέτο πιγκουίνου  (ντόπιας παραγωγής)
Σαουδική Αραβία: Τσι τσι turban kebab
Βραζιλία: Τσι τσι Braziliano Kotopouleiro
Ινδία: Αρουραίος Σουβλάκι με κάρυ τσι τσι
Νιγηρία: Tσι τσι Ameletito crocodilo

Οι αλλαγές αναμένεται να πραγματοποιηθούν με την έναρξη της επόμενης σεζόν όταν οι πιγκουίνοι θα έχουν μεγαλώσει

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια