Ο Tiësto έρχεται Κάλυμνο!


Είναι γνωστή η κατάσταση στις καφετέριες της πλατείας τις νυχτερινές ώρες. Κάθε μαγαζί επιδίδεται σε ένα διαγωνισμό έντασης και μουσικής ποιότητας με το διπλανό του, με αποτέλεσμα μια υπέροχη χαλαρωτική ηχορύπανση για τους πελάτες. Αυτό που δε ξέραμε ήταν ότι όλα αυτά ήταν πρόβες για μια θεαματική συναυλία που ετοιμάζεται εδώ και χρόνια...
Η αλήθεια είναι ότι τα παράπονα δεν είναι λίγα για την κατάσταση που επικρατεί καθημερινά στην κεντρική πλατεία του νησιού. Όπως υποστηρίζουν κάποιοι από τους κακεντρεχείς-δήδεν ενοχλημένους-πελάτες, η φασαρία που βγαίνει από τα μαγαζιά είναι ανυπόφορη καθώς κάθε μαγαζί παίζει τη δική του μουσική με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας ενοχλητικός θόρυβος.
Στα γραφεία του Αχινιού φτάνουν συνεχώς μηνύματα παραπόνων σχετικά με τη συγκεκριμένη κατάσταση που μας ζητούν να προβάλουμε το θέμα και να μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Αχινιός δε θα μπορούσε να μην ασχοληθεί. Κάποιοι απο τους συνεργάτες μας επισκέφθηκαν τις δημοφιλέστερες καφετέριες στην πλατεία σε ώρες μεγάλης κινητικότητας. Υπήρξε στιγμή που έπαιζαν ταυτόχρονα το "Δε σου κάνω τον Αγιο" με το "Συνοδεύομαι" και το "Diamonds" σε ρεμίξ.
Στο ίδιο τραπέζι μπορούσε κάνεις να δει κάποιους να χορεύουν τσιφτετέλι και κάποιους άλλους να κουνάνε το κεφάλι σε ρυθμούς club μουσικής. Γενικώς όπως μας αναφέρουν οι συνεργάτες μας υπήρχε μια ευχάριστη βαβούρα.

Την άτυπη αυτή μουσική κόντρα όπως όλα δείχνουν κερδίζει με μικρή διαφορά το Élysée κάνοντας έτσι τα άλλα δύο μεγάλα καταστήματα (Miami, Neon) να περάσουν στην αντεπίθεση. Έτσι, όπως όλα δείχνουν το Neon έκανε επίσημη πρόταση στον πασίγνωστο DJ Tiesto, o οποίος όπως φαίνεται αποδέχθηκε να έρθει! Τα καλά όμως δεν τελειώνουν εδώ. Το Miami απο την πλευρά του θα έχει τον David Guetta ενώ το Elysee συνεχίζει το δυναμικό παιχνίδι αφού θα έχει με το μέρος του τον Armin Van Buuren. Στη μάχη βέβαια είναι διατεθειμένο να μπεί και το Mad Cafe που έχει προσκαλέσει τον Αντώνη Ρέμο.

Ο Τiesto σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του εμφανίστηκε έτοιμος να δεχτεί αυτή την ιδιαίτερη πρόκληση και δήλωσε "Ετοιμάζω την παρουσίαση του νέου μου κομματιού Pothia Fever (Πυρετός στην Πόθια) και οι κονσόλες θα πάρουν φωτιά. Neon πάνω απ' όλα!" Ο καταξιωμένος Ολλανδός Dj διαμένει incognito μυστικά στο νησί μας και ο τόπος διαμονής του είναι απόρρητος που σημαίνει οτι κανείς δε ξέρει που μένει γιατί είναι απόρρητο το ξενοδοχείο και επίσης είναι μυστικό πως μεταφέρεται γιατί είναι incognito και όλα είναι απόρρητα
(olympic, δωμάτιο 102)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια