Τα ζώδια για τους Καλύμνιους

Αγαπητοί μου φίλοι, ο Αύγουστος μας μπήκε με αεράκια και έτσι θα είναι η προσωπική μας ζωή, με λίγες εντάσεις για κάποιους και επαγγελματική πρόοδο για άλλους.
Το τρίγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα-Σελήνης επηρεάζει το νησί μας και σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή δημιουργούν αδράνεια και κωλυσιεργία στην τοπική ηγεσία και την αποτρέπουν έτσι να δράσει συνετά οπότε αξίζει να κάνουμε υπομονή μέχρι την επόμενη έκλειψη...ηλίου σε 40 χρόνια
Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά:

Κριός: Ανάταση στα επαγγελματικά, αφού ο Δίας σας ευνοεί αυτό το 10ήμερο. Τα ερωτικά θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα για τους κριούς, αλλά είναι σημαντικό να μην παραμελείτε την προβατίνα σας. Μία έξοδος το Σάββατο στην Πλατεία θα σας χρειαστεί.

Ταύρος: Ένα θέμα υγείας αναμένεται να απασχολήσει ιδιαίτερα όσους είναι γεννημένοι από τις Μυρτιές και πάνω αλλά μετά τις 12 όλα θα φτιάξουν. Τα οικονομικά δεν είναι και στην καλύτερη φάση τους επειδή ο Δίας είναι στο ζώδιό σας και σας έχει ταράξει στην τράκα.

Δίδυμοι: Αγαπημένα μου διδυμάκια, έχετε γίνει πολύ συναισθηματικά και αυτό δημιουργεί εντάσεις και παρεξηγήσεις. Η καλύτερη λύση είναι να φοράτε διαφορετικά ρούχα για να μη σας μπερδεύουν. Όσοι από σας σκοπεύουν να βγουν, συστήνω να προτιμήσουν μια ήρεμη βόλτα στην Παλιόνησσο.

Καρκίνος: Το καλοκαίρι σας ταιριάζει και αυτό φαίνεται από τα καρκινάκια που έχουν γεμίσει το Μασούρι. Δεν παύουν βέβαια οι μικροδιαφωνίες με το περιβάλλον σας αλλά μη ξεχνάτε, όσοι δεν πήγατε στον Οικονομόπουλο θα πάτε στη Χρύσπα.

Λέων: Διανύετε την καλύτερη περίοδο του καλοκαιριού. Μία ξαφνική επίσκεψη από Αυστραλούς θα σας φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση. Θα χρειαστεί όμως να τους μεταφέρετε γιατί δεν έχουν κάρο. Όσοι είστε γεννημένοι από τις 7 μέχρι τις 23 του Αυγούστου, να προσέχετε γιατί μάλλον τότε θα είναι και τα γενέθλιά σας.

Παρθένος: Ένα μακρινό ταξιδάκι μέχρι τον Εμπορειό θα σας βοηθήσει τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Μην διστάσετε να συμβουλευτείτε φίλους και συγγενείς για την πρώτη νύχτα του γάμου.΄Ένα απρόσμενο νέο θα σας χαροποιήσει ή θα σας στενοχωρήσει.

Ζυγός: Πολλές εντάσεις στο σπίτι σας, κάτι που δείχνει πως δεν έχετε ζυγίσει σωστά τα πράγματα. O Άρης και η Αφροδίτη έχουν φύγει από πάνω σας οπότε μην πάτε να τους επισκεφθείτε. Δώστε προσοχή στον σύντροφο σας και μην τον κάνετε να σας αντικαταστήσει με άλλη ζυγαριά.

Σκορπιός: Επικίνδυνοι αλλά και γοητευτικοί οι σκορπιοί μας διακατέχονται από το άγχος της καριέρας. Όσοι είστε γεννημένοι από τη 1 έως και τις 15 ενδέχεται να πάτε ταξίδι στο εξωτερικό, πιθανότατα στο Βαθύ. Οι παρεξηγήσεις δεν λείπουν, αλλά μη τσιμπάτε

Τοξότης: Η επαγγελματική αστάθεια σας έχει κάνει νευρικούς. Τα ερωτικά παρουσιάζουν ανάκαμψη από το Σαββατοκύριακο και σας βοηθούν να ξοδέψετε τα βέλη σας. Αν πάτε για μπάνιο στον Πλατύ Γιαλό, θα σας μπουν χαλίκια στο μαγιό, αν πάτε στο Μασούρι θα σας μπει άμμος. Η επιλογή δική σας.

Αιγόκερως: Μία είδηση σχετικά με το παρελθόν θα σας επηρεάσει ψυχολογικά και δεν θα σας αφήσει να βοσκήσετε ήρεμοι. Ο Δίας πάνω από τον Κριό δημιουργεί ίντριγκες στα ερωτικά που θα περάσουν μετά τις 15. Μια βόλτα στα Σκάλια θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε νέες κατσίκες.

Υδροχόος: Οι χωρισμοί δίνουν και παίρνουν αλλά άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον, θα σας περιβάλλουν και θα σας κάνουν την καρδιά περιβόλι. Μη φοβηθείτε τα ταξίδια και να αλλάξετε παραστάσεις, ειδικά αν βρεθείτε στο θεατράκι του Χωριού.

Ιχθύς: Τα ψάρια μας έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο που όλοι γυρίζουν στις ταβέρνες και τρώνε θαλασσινά. Εντάσεις στο βυθό της θάλασσας θα σας κάνουν να βγείτε έξω απ' τα νερά σας. Μία βόλτα μέχρι την Τέλενδο δίνει ανάσα ξεκούρασης από το βάρος της καθημερινότητας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους! Τα άστρα μίλησαν. Καλύμνικα!

                                                                                                                  Λίτσα Μητέρα
                                                                                     Πτυχιούχος Αστρολόγος Παν/μιου Μπαγκλαντές

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια