Ασφαλτόστρωση της παραλίας σκέφτεται το DOMUS (+ γκάλοπ)


Η μεγάλη ζήτηση που παρουσιάζει το Domus ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, ανάγκασε τους υπεύθυνους να προβούν σε μια ενέργεια ανάπτυξης και προόδου.
Ως γνωστόν το Domus είναι το δημοφιλέστερο club-bar-στέκι-ellinadiko-καφενείο-beach bar του νησιού μας. Ιδιαίτερα κατά το καλοκαίρι και τις περιόδους των διακοπών, η μεγάλη προσέλευση του κόσμου (κυρίως φοιτητές που έχουν κουραστεί από το εξοντωτικό διάβασμα και όταν έρθουν εδώ το ρίχνουν έξω), δημιουργεί αρκετά προβλήματα όσον αφορά τη διαδρομή προς το μαγαζί και το πάρκινγκ.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που υπάρχει συνωστισμός έξω από το κέντρο, και τα παράπονα όλο και αυξάνονται. Oχι μόνο από τους θαμώνες, αλλά και από τα γύρω μαγαζιά και σπίτια που ενοχλούνται από τους διερχόμενους και τα μηχανάκια που τους κλείνουν την είσοδο. Για το λόγο αυτό, η διοίκηση του club σκέφτεται σοβαρά την προέκταση του δρόμου και την προσθήκη ασφάλτου μέχρι και την είσοδο του μαγαζιού. Με αυτό τον τρόπο θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του παρκινγκ αλλά και της άμμου που ενοχλεί τους επισκέπτες στην πορεία τους προς το μαγαζί. Αξίζει να σημειωθεί πως ενώ η αρχική σκέψη ήταν να μπει άσφαλτος σε όλη την παραλία του Καντουνιού, τελικά θα γίνει μόνο ο δρόμος από τα Λινάρια μέχρι και το Domus, ύστερα από διαμαρτυρίες που έκαναν κάτι φουκαΐνες που ήθελαν να μη χαλάσει η παραλία.

Ο Αχινιός, δείχνοντας ενδιαφέρον για τους νέους του νησιού μας, διεξήγαγε γκάλοπ σχετικά με το τί ζητούν οι επισκέπτες του γνωστού club. Tα αποτελέσματα είναι αναμενόμενα:






Ενδιαφέρον προκαλεί και η ερώτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι θαμώνες ανάλογα με το φύλο:



Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους τη συγκεκριμένη έρευνα και ευχόμαστε το  αγαπημένο μας σημείο συνάντησης να γίνει όλο και καλύτερο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια